Studier på kandidatnivå i Designstudier

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Designstudier

Designstudier

Näringslivet är ständigt växer och förändras, vilket gör den till den perfekta industrin för dem som har tjänat en Bachelor of Business Administration. Denna typ av examen ger akademiker med en grundlig förståelse av vad som krävs för att vara en ledare och sikta mot toppen.

Vad är en BBA i design? Denna grad består av många olika områden i studien, vilket resulterar i en väl avrundad skillset som kan användas inom många olika industrier. Tre- till fyraåriga program är tänkta att ge akademiker den varierande bakgrundsinformation som krävs för att överbrygga klyftan mellan affärs- och konstvärldar. Medan specifika krav skiljer sig åt beroende på institut som valts, många program kräver studenterna att slutföra kurser i matematik, marknadsföring, grafisk design, webbdesign och reklam.

Det finns en enorm betoning på det visuella i dagens 's värld, och en examen i design gör akademiker att använda sina konstnärliga färdigheter i kombination med administrativa know-how.I många fall är en ungkarl 's examen krävs för anställning och kan också leda till högre lön. En omfattande grad, såsom en BBA i design, kan visa sig vara ännu mer värdefull för arbetsgivarna.

Kostnaderna i samband med att slutföra en konstruktion examen kan variera beroende på flera olika faktorer. Institutionen val, dess plats och vilken typ av undervisning kan alla spela en roll i hur mycket undervisning kommer att kosta. Det är bäst att kontakta skolan direkt för noggranna kostnadsberäkningar.

Vid tjäna en kandidatexamen 's examen i design, många akademiker in i arbetskraften som styrelseledamöter i marknadsföring, reklam eller marknadsföring. Kombinationen av verksamheten och design gör det möjligt för många akademiker att få anställning inom både den offentliga och den privata sektorn i ett brett spektrum av yrken. Vissa väljer även att vara egenföretagare.

Alla som är intresserade av att främja sin utbildning bör överväga online program.Tjänar en BBA i design från bekvämligheten av ditt eget hem är fullt möjligt, och det är särskilt lämpat för dem som inte ligger nära ett universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form. 

 

Läs Mer