Filter
Affärsadministration
Colombia Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför de mest populära BBA-programmen i Colombia 2020

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen de som slutfört cirka tre eller fyra års studier inom ett företagsrelaterade ämne kan få. Att ta en BBA innebär ofta att man förbättrar sina karriärmöjligheter och sin inkomstpotential.

Colombia, officiellt Republiken Colombia, är en enhetsstat konstitutionell republik som består av trettiotvå avdelningar.

Börja idag De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Colombia 2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Anderson University South Carolina

The Bachelor of Business Administration examen förbereder de studerande, i en icke-traditionell miljö med de grundläggande verktyg som behövs för att nå framgång i en omv ... [+]

Tradenom - ACCEL

&nbsp

Mission Statement: The Bachelor of Business Administration examen förbereder de studerande, i en icke-traditionell miljö med de grundläggande verktyg som behövs för att nå framgång i en omväxlande företagsklimat. Detta förstärks av en läroplan med utmanande grundläggande kurser i grundläggande affärskunskap och applikationer, förstärks av den övre nivå valfria eller koncentration specifika kurser. Graden är utformad så att akademiker att tillgodose mål såsom kompetensutveckling, karriärutveckling, personlig utveckling, eller rörlighet i arbetslivet.

Krav för tillträde: För att bli antagen måste de sökande klassificeras som vuxenstuderande och måste ha haft minst tre års betydande heltidsarbete, dvs i ett läge som normalt anses vara en karriär-spår ledning, tillsyn eller annan yrkesmässig position som kräver specialiserad kompetens och kunskap. ... [-]

Colombia Ibagué
September 2020
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska