BBA-examen i Leuven Belgien

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Leuven Belgien 2018

Master

En kandidatexamen i företagsadministration (BBA) är en akademisk prestation som visar prov på en students slutförandet av olika företagsekonomiska kurser. Under de fyra år långa studierna går man kurser som handlar om företagsverksamhet, däribland kurser i ett fördjupningsämne.

Belgien är känt som Europas hjärta och ett nav för internationella nätverk. Som internationella studenter i Belgien du vara omgiven av ett mångkulturellt samhälle.

Flera studerar möjligheter finns i denna stad. En av de äldsta universiteten i regionen, katolska universitetet, samt högre institut för filosofi hittades i Leuven.

Se alla kandidatprogram i Leuven i Belgien 2018

Läs Mer

Bachelor of Business Administration (Brussels)

KU Leuven: Faculty of Economics and Business
Campusstudier Heltid Deltid 3 år September 2018 Belgien Leuven + 1 fler

[+]

Terminsavgift har en fascination för näringslivet; är angelägna om att bedriva en internationell karriär; ser utbilda sig och arbeta i en mångkulturell grupp som en personlig tillgång; vill studera i den livliga internationella och mångkulturella staden Bryssel, huvudstad i Belgien och slå hjärtat av Europa.

Vi är väl rustade för att stödja er i detta avseende. Studenter och alumner kan samråda med berörda lediga platser och praktik med hjälp av en ansökan online.

Fortsatta studier

Direkt:

[-]