BBA-program i Belgien

Jämför de 2 mest populära BBA-programmen i Belgien 2018

Master

En kandidatexamen i företagsadministration (BBA) är en akademisk prestation som visar prov på en students slutförandet av olika företagsekonomiska kurser. Under de fyra år långa studierna går man kurser som handlar om företagsverksamhet, däribland kurser i ett fördjupningsämne.

Belgien erbjuder en marknadsorienterad högre nivå utbildning som bygger på kompetens och innovation. Landets 's högskolor erbjuder en interaktiv samtidigt forskningsinriktat högskoleutbildning innan han började på arbetsmarknaden.

Börja idag De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Belgien 2018

Läs Mer

Bachelor of Business Administration (Brussels)

KU Leuven: Faculty of Economics and Business
Campusstudier Heltid Deltid 3 år September 2018 Belgien Leuven + 1 fler

[+]

Terminsavgift har en fascination för näringslivet; är angelägna om att bedriva en internationell karriär; ser utbilda sig och arbeta i en mångkulturell grupp som en personlig tillgång; vill studera i den livliga internationella och mångkulturella staden Bryssel, huvudstad i Belgien och slå hjärtat av Europa.

Vi är väl rustade för att stödja er i detta avseende. Studenter och alumner kan samråda med berörda lediga platser och praktik med hjälp av en ansökan online.

Fortsatta studier

Direkt:

[-]

Kandidatexamen I Företagsekonomi

United International Business Schools
Campusstudier Heltid 3 - 4 år September 2018 Belgien Antwerpen Bryssel + 1 fler

The Bachelor of Business Administration består av 180 europeiska Credits (ECTS) och tar 3 eller 4 läsår på 9 månader av heltidsstudier att slutföra (upp till 9 - 12/4 respektive), beroende på vald studiespåret och intensiteten. Totalt kontakt timmar uppgår till 1800. Kurserna är schemalagda mellan måndag och fredag, mellan 09:00 tidigast och 19:00 senast och undervisas helt på engelska. [+]

The Bachelor of Business Administration består av 180 europeiska Credits (ECTS) och tar 3 eller 4 läsår på 9 månader av heltidsstudier att slutföra (upp till 9 - 12/4 respektive), beroende på vald studiespåret och intensiteten. Totalt kontakt timmar uppgår till 1800. Kurserna är schemalagda mellan måndag och fredag, mellan 09:00 tidigast och 19:00 senast och undervisas helt på engelska.

Programstruktur

Det finns två studie låtar, den amerikanska studien spåret och den europeiska studien spåret. Beroende på det valda spåret kommer programmet intensiteten varierar, så att eleverna kan studera i sin egen önskad takt.

Amerikansk studie Track: 15 Kurs poäng per kvartal 15 kontakt timmar per vecka 30 studie timmar per vecka europeisk studie spår: 20 Kurs poäng per kvartal 20 Kontakt timmar per vecka 40 Studie timmar per vecka... [-]