BBA-program i Bangladesh

Jämför de mest populära BBA-programmen i Bangladesh 2018/2019

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen man kan få efter cirka fyra års heltidsstudier på ett företagsekonomiskt och handelsrelaterat program. BBAS är kända för att förbättra innehavarens karriärmöjligheter.

Studera i Bangladesh erbjuder många möjligheter för studenter. Systemet för utbildning i landet är starkt subventionerad. Universitet, högskolor och skolor i Bangladesh erbjuder en levande, kreativ och utmanande miljö som ger möjlighet för eleverna att utveckla sin potential.

Börja idag De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Bangladesh 2018/2019

Läs Mer

Kandidatexamen i företagsekonomi

Canadian University of Bangladesh
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Bangladesh Dhaka

På grundnivå, Högskolan erbjuder Bachelor of Business Administration (BBA), ett fyraårigt program som förbereder eleverna för att utmärka sig i utmanande affärsmiljöer eller i högre akademiska studier. [+]

Företagsekonomiska syftar till att producera högkvalitativa akademiker som kommer att kunna sätta sig i topprankade positioner i lokala och globala företag. Skolan erbjuder både grund- och forskarprogram.

På grundnivå, Skolan erbjuder Bachelor of Business Administration (BBA), Ett fyraårigt program som förbereder eleverna för att utmärka sig i utmanande affärsmiljöer eller i högre akademiska studier. School of Business kombinerar bästa praxis från den akademiska världen och industrin och syftar till att ge samtida affärsmetoder till sina studenter.

BEHÖRIGHETSKRAV Minimum GPA på 2,5 både i SSC och HSC undersökningar eller motsvarande, Eller åtminstone en GPA av 2,00, men samlade GPA på 6,00 i SSC och HSC, Eller O'Level i 5 försökspersoner med ett minimum GPA 2,50 & A'Level i 2 försökspersoner med ett minimum GPA 2,00 (A = 5, B = 4, C = 3, D = 2, E = 1) Eller Genomsnitt 450 poäng av 800 i GED med fem försökspersoner (nedan 410 i något ämne är inte tillåtet) Eller Sons / döttrar frihetskämpar med en sammanlagd GPA på 5,00 i SSC och HSC. PROGRAM STRUKTUR ... [-]