Filter
Affärsadministration
Bangladesh Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför de mest populära BBA-programmen i Bangladesh 2019

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen de som slutfört cirka tre eller fyra års studier inom ett företagsrelaterade ämne kan få.

Bangladesh har en reglerande myndighet som kallas universitetets Grants kommissionen i Bangladesh som övervakar 34 statliga universitet och 60 privata universitet. Det 's främsta mål är att se till att utbildningsinstitutioner tillhandahåller utbildningens kvalitet. De ser också till att studenten kultur respekteras i alla högre utbildningsanstalter.

Börja idag De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Bangladesh 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Canadian University of Bangladesh

På grundnivå, Högskolan erbjuder Bachelor of Business Administration (BBA), ett fyraårigt program som förbereder eleverna för att utmärka sig i utmanande affärsmiljöer el ... [+]

Företagsekonomiska syftar till att producera högkvalitativa akademiker som kommer att kunna sätta sig i topprankade positioner i lokala och globala företag. Skolan erbjuder både grund- och forskarprogram.

På grundnivå, Skolan erbjuder Bachelor of Business Administration (BBA), Ett fyraårigt program som förbereder eleverna för att utmärka sig i utmanande affärsmiljöer eller i högre akademiska studier. School of Business kombinerar bästa praxis från den akademiska världen och industrin och syftar till att ge samtida affärsmetoder till sina studenter.

BEHÖRIGHETSKRAV Minimum GPA på 2,5 både i SSC och HSC undersökningar eller motsvarande, Eller åtminstone en GPA av 2,00, men samlade GPA på 6,00 i SSC och HSC, Eller O'Level i 5 försökspersoner med ett minimum GPA 2,50 & A'Level i 2 försökspersoner med ett minimum GPA 2,00 (A = 5, B = 4, C = 3, D = 2, E = 1) Eller Genomsnitt 450 poäng av 800 i GED med fem försökspersoner (nedan 410 i något ämne är inte tillåtet) Eller Sons / döttrar frihetskämpar med en sammanlagd GPA på 5,00 i SSC och HSC. PROGRAM STRUKTUR ... [-]
Bangladesh Dhaka
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska