$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i företagsadministration i Automotive Engineering

Efter examen med en gymnasieexamen, många människor väljer att fortsätta sin utbildning och bedriva en Bachelor of Business Administration, eller BBA. Känd över hela världen, är BBA en indikation på att en person faktiskt har genomfört en förutbestämd uppsättning av kurser inom ett visst område. Precis vad är en BBA i Automotive Engineering? Detta omfattande utbildningsprogrammet… Läs mer

Efter examen med en gymnasieexamen, många människor väljer att fortsätta sin utbildning och bedriva en Bachelor of Business Administration, eller BBA. Känd över hela världen, är BBA en indikation på att en person faktiskt har genomfört en förutbestämd uppsättning av kurser inom ett visst område.

Precis vad är en BBA i Automotive Engineering? Detta omfattande utbildningsprogrammet ofta avslutas inom cirka fyra år. Utformad för dem med en ivrig intresse för fordonsteknik och teknik, understryker denna studiekurs vanligen som mekanisk teknologi, fordonsutveckling, miljövetenskap och bilsäkerhet ämnen. Eleverna ska också räkna med att täcka ett antal naturvetenskap och matematik-baserade områden.

Många som säkra BBA i Automotive Engineering säger att de har en mycket lättare att hitta arbete runt om i världen än vad de kunde göra innan tjäna examen.De flesta studenter ser också en topp i intjäningspotential efter att ha tagit en fordonsteknik BBA.

Bred variation förekommer i fråga om undervisning kostnader mellan skolor som erbjuder fordonsingenjörsutbildningar. Faktorer som vilket land erbjuder ett program och hur populärt ett visst program är tenderar att påverka undervisning priser, så kontakta varje skola av intresse för detaljerna.

De med fordonsingenjörsutbildningar är generellt berättigade till ett brett spektrum av yrken inom fordonsindustrin. Många arbete inom bildesign och teknik, medan andra tycker förvärvsarbete inom företag, institut eller andra organ som ansvarar för att utforma, tillverkning och försäljning av bilar och skydda sådana som transporteras i dem. Vissa akademiker återvända till skolan för att bedriva en högre akademisk examen i ett liknande område med hopp om att en dag undervisning på kollegialt nivå.

De som söker en lönsam och givande karriär omfattar fordonsteknik bör ta del av de många relaterade program som erbjuds runt om i världen med hjälp av vår databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Georgian College
Barrie, Kanada

Detta program ger studenter en examen inom företagsadministration med ett tillämpat fokus på bilindustrin. Studenter lär sig aktuella frågor, trender och teknologier som förbe ... +

Detta program ger studenter en examen inom företagsadministration med ett tillämpat fokus på bilindustrin. Studenter lär sig aktuella frågor, trender och teknologier som förbereder dem för att anta proaktiva metoder för att identifiera och svara på förändringar i bilindustrin. Undervisning, föreläsning och diskussionsfrämjande främjar kritiskt tänkande och problemlösning och klasser kommer ofta att innehålla en gästtalarserie med företrädare för branschen. -
BBA
Heltid
4 år
Engelska
06 Sep 2022
Internet