BBA-examen i Kabul Afghanistan

De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Kabul Afghanistan 2018

Master

En BBA, eller en kandidatexamen i företagsadministration, är en akademisk examen de som slutfört cirka tre eller fyra års studier inom ett företagsrelaterade ämne kan få. Att ta en BBA innebär ofta att man förbättrar sina karriärmöjligheter och sin inkomstpotential.

Afghanistan officiellt Islamiska republiken Afghanistan, är en kust suverän stat som ingår i Sydasien, Centralasien och i viss mån västra Asien.

Både offentliga och privata skolor i denna stad är fullt fungerande, och eleverna uppmanas att närvara institutioner under Karzai administrationen. Några av de kända universiteten inkluderar Kabuls universitet, Kardan University och American University of Afghanistan.

Se alla kandidatprogram i Kabul i Afghanistan 2018

Läs Mer

Bachelor Of Business Administration

American University of Afghanistan
Campusstudier Heltid May 2018 Afghanistan Kabul

Institutionen för handelsrätt ger studenterna teorier och begrepp med anknytning till internationella, världsklass affärsmetoder.Avdelningen strävar efter att doktorander som kommer att vara [+]

Bachelor of Business Administration

&nbsp

Institutionen för handelsrätt ger studenterna teorier och begrepp med anknytning till internationella, världsklass affärsmetoder. Avdelningen strävar efter att doktorander som kommer att vara konkurrenskraftiga på den inhemska och internationella företag, och som framgångsrikt kan fortsätta sina studier på forskarnivå.

De mål, läroplan och undervisningsmetoder för avdelningen är utformade för att ge studenterna

&nbsp

1) en solid grund i lämpliga områden av kunskap i nivå med de bästa internationella praxis;

2) en fördjupad introduktion i en disciplin (redovisning, finansiering eller förvaltning); ... [-]