BBA-program i Afghanistan

Jämför de mest populära BBA-programmen i Afghanistan 2018/2019

Master

Man kan som student ta en kandidatexamen i företagsadministration(BBA) efter att man har slutfört tillräckligt många kurser rörande affärsverksamhet och handel. Det brukar fyra år om man studerar på heltid att uppnå en sådan examen.

Afghanistan är bland de bästa länderna som erbjuder högre utbildning utbildning i Asien med 42 offentliga och över 60 privata universitet. Dessa institutioner möjliggör både lokala såväl som internationella studenter att få utbildning av hög kvalitet. De erbjuder sina flesta av sina läroplaner i arabiska språket.

Börja idag De mest populära kandidatprogrammen i företagsadministration i Afghanistan 2018/2019

Läs Mer

Bachelor of Business Administration

American University of Afghanistan
Campusstudier Heltid January 2019 Afghanistan Kabul

Institutionen för handelsrätt ger studenterna teorier och begrepp med anknytning till internationella, världsklass affärsmetoder.Avdelningen strävar efter att doktorander som kommer att vara [+]

Bachelor of Business Administration

&nbsp

Institutionen för handelsrätt ger studenterna teorier och begrepp med anknytning till internationella, världsklass affärsmetoder. Avdelningen strävar efter att doktorander som kommer att vara konkurrenskraftiga på den inhemska och internationella företag, och som framgångsrikt kan fortsätta sina studier på forskarnivå.

De mål, läroplan och undervisningsmetoder för avdelningen är utformade för att ge studenterna

&nbsp

1) en solid grund i lämpliga områden av kunskap i nivå med de bästa internationella praxis;

2) en fördjupad introduktion i en disciplin (redovisning, finansiering eller förvaltning); ... [-]