close

Filter

Visa resultat

Se alla kandidatprogram i företagsadministration i Affärsadministration på deltid på Jamaica 2021

Man kan som student ta en kandidatexamen i företagsadministration(BBA) efter att man har slutfört tillräckligt många kurser rörande affärsverksamhet och handel. Det brukar fyra år om man studerar på heltid att uppnå en sådan examen. Studenter som söker de kunskaper och färdigheter för att bli framgångsrik i näringslivet kanske vill överväga fördelarna med en kandidatexamen i Busi… Läs mer

Man kan som student ta en kandidatexamen i företagsadministration(BBA) efter att man har slutfört tillräckligt många kurser rörande affärsverksamhet och handel. Det brukar fyra år om man studerar på heltid att uppnå en sådan examen.

Studenter som söker de kunskaper och färdigheter för att bli framgångsrik i näringslivet kanske vill överväga fördelarna med en kandidatexamen i Business Administration (BBA). Denna referens ger studenterna en mängd olika kurser för att fokusera, inklusive områden som e-handel, försäljning, personal och ekonomi.

Några universitet i USA har anknytningar program i olika delar av Jamaica. De flesta av de studenter som registrerar sig dessa deltid program yrkesverksamma som vill fortsätta sin utbildning utan att behöva flytta närmare till nationen 's universitet. Jamaica är den tredje största ön i Västindien.

Kontakta skolor direkt Bästa BBA-programmen i Affärsadministration på deltid på Jamaica 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Technology, Jamaica (UTech)
Kingston, Jamaica +1 Mer

Redovisningsprogrammet uppdrag är att ge studenterna en förståelse för de begrepp, metoder och principer för redovisning på forskar och professionella nivåer.

Redovisningsprogrammet uppdrag är att ge studenterna en förståelse för de begrepp, metoder och principer för redovisning på forskar och professionella nivåer. -
BBA
Heltid
Deltid
4 - 5 år
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här