BBA-program

En ekonomie kandidatexamen i affärsadministration är en kandidatexamen som erbjuds av handelshögskolor eller universitet. Program inom företagsekonomi finner man vid universitet och högskolor i hela världen, och det finns många olika sorters program. Att ha en kandidatexamen i affärsadministration ger studenten en solid grundläggande förståelse för affärsverksamhet, såväl som kritiska, analytiska och strategiska färdigheter, något som är nödvändigt för att ta en MBA. Många universitet runt om i världen erbjuder BBA-program på internet, på deltid samt på campus.

Mängden olika BBA-program kan vara överväldigande - men låt inte det stoppa dig! Börja söka genom att titta på de mest populära kandidatprogrammen i affärsadministration som anges nedan.

Nytillkomna BBA:er

Trent University

Kandidatexamen I Företagsekonomi

Maj 22, 2018
Innovatörer, ledare, entreprenörer, affärsfolk och spelväxlare - det är precis vad Trent förbereder våra elever att vara. Genom ett integrerat tillvägagångssätt som spänner över företag, egenföretagande, online, småföretag och andra modeller lär du dig grundläggande ledarskap, ledning, förståelse för företagets organisation och roll i en föränderlig… [+] värld. Dina studier kommer att omfatta en bred grund för företagskunskaper genom leverans av kärnkurser över alla affärsområden som börjar under det första året. [-]

EUNCET Grados

Officiell Examen I Företagsekonomi Och Förvaltning (blandat Läge)

Maj 16, 2018
Handelshögskolan i EUNCET BUSINESS SCHOOL ger dig den utbildning och kompetens som krävs för att utveckla dig själv som en professionell inom ledning, företagsledning och entreprenörskap bland annat. Vi erbjuder dig en privat universitetsutbildning med ett pris till hands och med finansieringsalternativ.

Manipal Academy of Higher Education Dubai

Bachelor Of Business Administration

April 16, 2018
Bachelor of Business Administration (BBA) programmet från Business School, Manipal Academy of Higher Education, Dubai, utrustade kandidater till:

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en kandidatexamen i företagsadministration?

Vad är en kandidatexamen i företagsadministration?

En kandidatexamen i företagsadministration, eller en BBA, är en grundläggande utbildning som erbjuds av handelshögskolor och universitet i hela världen. BBA-program kan fokusera på ett specialiserat område inom företagsverksamhet och handel, men det kan också ge en bred bas som ger studenterna möjlighet att därefter välja en fördjupning. En kandidatexamen i företagsadministration skiljer sig från en filosofie eller teknologie kandidatexamen främst på grund av de ämnen som studeras. De som har en kandidatexamen i företagsadministration är högt kvalificerade för att komma in i arbetslivet eller fortsätta sin utbildning på högre nivå.

Vilka är fördelarna med att ta en BBA?

Kandidatprogram i företagsadministration förbereder studenterna för en framgångsrik karriär inom en rad olika affärs-, handels- och förvaltningsrelaterade områden. Kandidatprogram i företagsadministration tenderar också att vara mer praktiskt inriktade än vissa andra grundutbildningar, och kräver ofta att studenten slutför projekt eller praktik som ger förstahandserfarenhet inom området. De som utexaminerats från BBA-program är mycket eftersökta, både på arbetsplatsen och i den akademiska världen.

Vad studerar man på ett BBA-program?

BBA-kursplaner omfattar många av de kärnområden man finner inom företagsekonomi, bland annat - Redovisning, - Ekonomi, - Marknadsföring, - Personaladministration, - Nationalekonomi, - Affärsjuridik och -etik, - Organisationsbeteende, - Strategisk ledning och Operationsledning. Dessutom kan studenter på kandidatprogram i företagsadministration välja att fördjupa sig inom något av ovanstående områden eller ett annat område inom företagsverksamhet eller handel. En BBA-student kan, till exempel, efter att ha gått de obligatoriska grundläggande kurserna, välja att fördjupa sig inom informationsteknik, internationella affärer, entreprenörskap och PR, och ta mer avancerade kurser inom det området.

Vilken typ av karriärförbättring kan du räkna med efter att ha tagit en BBA?

Utexaminerade från BBA-program tenderar att ha lättare att få jobb med högre ingångslön än andra utan examen. För de som redan har arbetslivserfarenhet är en BBA till hjälp för att ta sig vidare i karriären med ökad chans för en befordran eller ett mer intressant jobb. Kandidatprogram i företagsadministration fokuserar på att utveckla värdefulla egenskaper som kommer till nytta på arbetsplatsen, så som effektiva kommunikationsfärdigheter, effektivt beslutsfattande, kreativ problemlösning och ledaregenskaper.

Hur mycket kostar det att ta en BBA?

Kostnaderna för att ta en kandidatexamen i företagsadministration varierar kraftigt från ett universitet till ett annat, och från land till land. Stipendier och ekonomiskt stöd kan vara tillgängliga för vissa kvalificerade sökande. Det är viktigt att kontakta universitetet som erbjuder programmet i fråga för mer specifik information om kostnaderna för en BBA och om eventuellt ekonomiskt stöd som kan vara tillgängligt.

Varför ta en BBA på internet?

Ett nätbaserat kandidatprogram i företagsadministration gör högre affärslivsorienterad utbildning tillgänglig för ett bredare spektrum av blivande studenter - från yrkesverksamma till de som bor för långt bort från campus för att pendla. Den senaste e-lärandetekniken hjälper handelshögskolor med att ta klassrummet hem till dig i form av nätbaserade BBA-kurser. Professorer kan kommunicera direkt med sina studenter genom olika metoder, och eleverna kan även kommunicera fritt med sina medstudenter i gruppdiskussioner. Ett nätbaserat kandidatprogram i företagsadministration ger samma examen och förmåner som ett vanligt program på campus. Oavsett om du söker efter ett nätbaserat program, ett program på deltid eller på heltid kan du hitta ett alternativ bland de kandidatprogram i företagsadministration som presenteras här.