BBA i International Facility Management

Allmänt

Programbeskrivning

Är du en riktig go-getter med människor och ledarskap? Vill du skapa en miljö som är bra för kunder och anställda? Facility Management kan vara för dig!

Vi spenderar en stor del av våra liv på offentliga platser. Tänk på köpcentrum, skolor och de företag vi arbetar för. En anläggningschef säkerställer att anläggningarna i dessa utrymmen uppfyller alla krav så att kunderna känner sig bekväma och anställda produktiva. Som anläggningschef är du en inspirerande ledare och sparringspartner på strategisk nivå.

Studieöversikt

På fyra år lär du dig att utveckla till en allsidig Facility Manager. Var hittar du ditt drömjobb? Tänk stort, tänk någonstans, för våra studenter arbetar över hela världen. Men första saker först. Du behöver utveckla, för att komma dit. Vi hjälper dig att lära dig de saker du behöver veta, förbättra dina färdigheter och erbjuda dig träning på jobbet. Med vårt program ger vi dig allt du behöver för att få ditt framtida jobb!

År 1

De två första årsmodulerna erbjuds på alternerande basis.

Känna grunden för Facility Operations. Denna modul är en introduktion till Operations Management och Management Information Systems i Facility Management Organisations, i kombination med praktisk träning i internt träningsföretag Sibelicious. Du kommer att arbeta i flera försäljningsställen som catering, service skrivbord, affärsrum, restaurang och kök. Du organiserar, tillgodoser, hanterar och ger service till verkliga kunder som kommer dagligen till lunch, middag, möte eller kongress. Därutöver lär du dig de grundläggande principerna för nödsituation.

Förstå anläggningen för hantering av anläggningar. Du kommer att lära dig hur du hanterar grunderna i ekonomi, ekonomi, marknadsföring, företagsrätt

Kompetenserna i dessa moduler samlas i slutet av året i ett slutprojekt. I en liten grupp studenter kommer du att göra en prototyp eller förnyelse av en anläggningsmiljö.

År 2 och År 3 (Huvudfas I)

År 2 och 3 består av totalt 3 moduler, den andra och den tredje av dem erbjuds på alternerande basis.

Utveckla människor och organisationer
Ta en närmare titt på beteendemässiga aspekter av att arbeta med människor i organisationer. (Kurser: Oganiserande beteende, Företagsrätt

Hantera företagsprestanda och innovation
Lär dig hur du hanterar kundrelationer, service marknadsföring och prisstrategier. (Kurser: Redovisning, Operations Management, Management Information Systems and Marketing)

Utforska den internationella anläggningsindustrin

I den här 5 månaders praktiska upplägget kommer du att uppleva att du bor och arbetar i ett verkligt liv, korskulturmiljömiljö utomlands.

År 3 (Huvudfas II)

Skapa Excellence i Facility Management. Huvudfokus för denna modul är strategisk ledning. Det undersöker organisationernas strategiska strategiska möjligheter och uppmuntrar dig att på strategisk nivå integrera vad du har lärt dig i tidigare kurser, baserat på utredningsförmåga.

År 4

Du väljer ett personligt sammanhang där du ska utföra din kandidatexamen och ha möjlighet att slutföra en personlig läroplan (t.ex. en mindre, arbetsplats, rådgivande rapport, affärsplan). Under överinseende av en personlig tränare arbetar du med din avhandling, som du kommer att försvara i slutet av året.

Studiebelastning och coaching

Studiebelastning
Studiebelastningen varierar per tema men du spenderar i genomsnitt 32 timmar per vecka i skolan. Det innebär att följa föreläsningar, arbeta med projekt och uppdrag och förbereda bedömningar. Under de praktiska veckorna "Mat och dryck" jobbar du heltid i köket, restaurangen eller bakom receptionen på vår skola.

Studiecoaching
Under dina år på International Facility Management kommer du att bygga upp en portfölj. Din studentkarriär coach hjälper dig att utvärdera denna portfölj. Vi förväntar oss en professionell, serviceorienterad attityd. Du kommer att bedömas om dessa aspekter under hela studietiden.

Studentrådgivare

Studentrådgivaren ger information, råd och vägledning om pedagogiska och yrkesval, studieförhållanden och stipendier. Det här är också den person som vänder sig till om du vill diskutera personliga problem som kan påverka ditt liv som student.

Förkunskapskrav

För detta program är antagningskraven:

En ekvivalent av de holländska examensbevisen för högre gymnasieskolan (havo) eller förskolanivå (vwo) krävs generellt för en studie på Breda University of Applied Sciences .

Vänligen hitta din utbildningsnivå i listan över icke-nederländska examensbevis jämfört med det nederländska utbildningssystemet.

Efter att ha mottagit din ansökan informerar vi dig om du uppfyller utbildningskraven. Om det råder några tvivel kommer vi att ha ditt diplom utvärderat av Nuffic (den nederländska organisationen för internationellt samarbete i högre utbildning) för råd.

Test av engelska som främmande språk

Du kommer också att behöva visa tillräckliga resultat av en av dessa test:

  • CAE (Cambridge Advanced Certificate) eller CPE (Certificate of Proficiency på engelska)
  • IELTS-test (minsta totala bandresultat på 6,0 och minsta subscore på 6,0 för att tala)
  • TOEFL-test (lägsta poäng på 80 internetbaserade och minsta subscore på 20 för att tala)

Undantag från att ta engelska testet

Du behöver inte skicka in engelska testresultat för att få delta i ett engelskspråkigt program om:

  • du är en holländsk havo eller vwo examen
  • Undervisningsspråket för gymnasieskolan eller universitetet som du deltog eller deltar i är engelska i ett främmande engelsktalande land (det vill säga ett av följande länder: Australien, Kanada (Quebec exkluderad), Irland, Nya Zeeland, Förenade kungariket eller Usa)
  • Du har erhållit ett examensbevis som ingår i listan över examensbevis som utarbetats av Nuffic och ett av dina examensämnen var engelska.

3-årigt spår

Om ditt gymnasieexamen är jämförbart med det nederländska vwo-diplomet kan du vara berättigad till inskrivning i treårsbanan.

Efter din ungkarl

Efter att ha studerat International Facility Management, kommer du att vara utrustad att delta i en rad olika karriärrelaterade karriärer, hemma eller utomlands.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our insti ... Läs mer

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our institute. Läs mindre