Läs den officiella beskrivningen

Gå med i nästa generations chefer, ledare inom gästbranschen, för att vara standardbärare av våra innovativa värden

Gästfrihetsbranschen kräver anpassningsförmåga och en djup kunskap om beteende, livsstil och intresseområden för en alltmer krävande internationell kundkrets.

  • Du kommer att utveckla ledarskapskompetens med stort mervärde, krävt av de största internationella koncernerna.
  • Du är en naturlig ledare och tack vare din egen personlighet har du en vision som verkligen sticker ut och kan resultera i personlig service.
  • Du är bekant med den senaste tekniken för att förbättra kundupplevelsen samt koderna för ditt yrke och kan omvandla dem till din företagsanda.

Vårt 4-åriga program, baserat på internationella akademiska modeller, hjälper dig att fortsätta dina studier för att säkra en Master / MSc.

Detta utbildningsprogram erbjuder erkännande på internationell, professionell och akademisk nivå:

  • En internationell kandidatexamen (Hons) i Hospitality Management utdelad av Institut Paul Bocuse .
  • Den officiella titeln International Hotel and Restaurant Manager, registrerad på National Register for Professional Certification (nivå II) och beviljad av Institut Paul Bocuse .

Program

Två skolår hålls under det första året:

  • September 2018: tvåspråkig kurs franska / engelska
  • Januari 2019: tvåspråkig kurs fransk / engelsk eller 100% änglöpskurs

Moderna undervisningsmetoder kombinerat med en "test och lär" -filosofi hjälper dig att utveckla dina färdigheter med verklig energi och ansvarsförmåga.

Du är inblandad i stora internationella evenemang som organiseras av våra prestigefyllda partners.

INTERNATIONELL MOBILITET

I ditt 2: e eller 3: e år innebär universitetets utbytesprogram att du kan anpassa din utbildning.

ARBETSERFARENHET

Från det första året öppnas internationellt för dig. Du representerar och delar företagets värderingar inför en mångkulturell kundkrets. Du utför dina tekniker och din serviceanda, tack vare kontakten med proffs.

Vid slutet av ditt 4: e år kommer du att bli utbildad med en bachelorgrad (Hons.) Av Institut Paul Bocuse .

Denna examen är internationellt och yrkesmässigt erkänd. Din kvalifikation är också registrerad hos RNCP - National Repertoire of Professional Competencies.

De fem specialiseringarna som erbjuds:

  • Strategiska möten och evenemangshantering
  • Hospitality Entrepreneur
  • Maximera vinsten på den elektroniska marknadsplatsen
  • International Wine and Beverage Management
  • Livsstil Hospitality Management

Fördelarna med denna träning

VIKTIGASTE FÖRDELARNA

  • Nummer 1, sedan skapandet 2009 av Eduniversal National Rankings.
  • En utbildning som erkänns i Frankrike och utomlands och tillhandahålls av professorer, yrkesverksamma och erfarna konsulter med internationell bakgrund
  • Klippkantinfrastruktur: Le Royal, skolhotell MGallery av Sofitel 5 *, bostadsservice, 6 restauranger i Ecully och Lyon centrum
  • Ett specialiseringsår som motsvarar utvecklingen av gästbranschens behov
  • Samverkan med laboratoriet för service där kvaliteten på relationen med kunderna ligger i centrum för vår forskning

UTBILDNING SOM KOMBINERAR KREATIVITET OCH EN ENTREPRENEURIAL SPIRIT

Institut Paul Bocuse uppmuntrar eleverna att utveckla sin entreprenörsanda och internationella omfattning.

Samarbetsprojekten är inriktade på att leta efter idéer för nya gästfrihetsprodukter och tjänster som kan stå ut med en strikt marknadsanalys och genomförbarhetsstudie. Den här utmaningen gör det möjligt för eleverna att vara intensivt kreativa men i ett sammanhang av operativa och ledande realiteter och ekonomiska behov.

Program undervisas på:
Engelska
Franska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
4 år
Heltid
Pris
- År 1: € 12 700, År 2: € 11 000, År 3: € 11 000, År 4: € 11 000
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum