Read the Official Description

BAccHons

Syftet med denna examen är att utveckla intellektuella kompetens och praktiska färdigheter i förvärvet, analys, tolkning och tillämpning av redovisning, revision, ekonomisk förvaltning och skatteprinciper redovisnings- och affärssammanhang på forskarnivå, samt förbereds för en karriär i revisionsbranschen eller fortbildning inom detta område. Studenten ska kunna reflektera över sina ledande beslutsprocesser och applikationer baserat på deras professionella värderingar och grundläggande kunskap om och förståelse för redovisning, revision, ekonomisk förvaltning och skatteprinciper, för att bedöma effekten av dessa i den holistiska ramen för revisionsbranschen .

Behörighetskrav: En potentiell student måste vara i besittning av en Bachelor of Accounting examen eller en BCom (Accounting) examen godkänd av det sydafrikanska Institute of Chartered Accountants (SAICA) (New NQF nivå 7 / Old NQF nivå 6) med ett totalt genomsnitt på 55% för tredje året moduler och en under minst 55% i redovisning 300.

Avdelningen kan kräva slutförandet av ett överbryggande program bör eleverna inte överensstämmer med reglerna för tillträde avseende särskild modul. Slut behörighet kommer från tid till annan anges av institutionen. Eleverna får repetera Honours program en gång, under förutsättning att de har förvärvat en minsta genomsnittlig för det första försöket som sätts av institutionen.

BComHons i redovisning

Syftet med denna examen är att utveckla intellektuella och praktiska färdigheter i analys, tolkning och tillämpning av avancerad redovisning, styrning och kontroll och beskattning. Detta program kommer att förbereda eleverna för att identifiera och lösa avancerade redovisning, styrning och kontroll och beskattning i praktiken. Slutligen detta program kommer att förbereda studenterna för fortsatta studier inom redovisning, styrning och kontroll och beskattning som en vetenskap.

Behörighetskrav: En potentiell student måste vara i besittning av en BCom eller en Advanced Diploma och bör ha tillräcklig kunskap om redovisning, skatter och styrning och kontroll av nya NQF nivå 7 / Old NQF nivå 6. Avdelningen kan kräva slutförandet av ett överbryggande program bör eleverna inte överensstämmer med reglerna för tillträde avseende särskild modul kunskaper i redovisning, skatter och styrning och kontroll. Slut behörighet kommer från tid till annan anges av institutionen.

Kontaktuppgifter

Ms Nicolene du Plooy
011 559 3059
nicolenedp@uj.ac.za

Program taught in:
Engelska

See 135 more programs offered by University of Johannesburg »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2019
Duration
1 vecka
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum