28 Humanistisk kandidatexamen Program i Yrkesstudier 2024

Humanistisk kandidatexamen Program i Yrkesstudier 2024Filter
    • Longmeadow, Amerikas förenta stater

    Heltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Milan, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Huvudmålet med kursen är att utbilda studenter i att utforma utrymmen som kombinerar känslor och uppfattningar med en rigorös funktionell inställning. De lär sig att interagera med det italienska designsystemet, det komplexa och unika nätverket av relationer mellan italienska/internationella designers, skolor, tillverkade i Italien -företag som producerar möbler/lampor och kundföretag. Eleverna lär sig de uttrycksfulla verktygen som gör det möjligt att utveckla, bedöma och förklara ett projekt från briefing till slutlig skapande och kommunikation: penna, 3D -modellering och återgivningsmjukvara.

    • Venice, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Italienska

    Detta Business Administration-program är uppdelat i två olika läroplaner: a) Business Administration and Management (undervisas på engelska) och b) Business Administration (undervisas på italienska). Programmet utbildar eleverna att förstå affärsverksamhet, analysera de viktigaste ledningsfrågorna relaterade till beslutsprocesser, affärsorganisation, marknadsföring, företagsekonomi, bankverksamhet, budget och andra relevanta instrument (dvs analytisk redovisning och budget).

    • Online United Kingdom

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Studera en specifik vetenskap eller välj och vraka bland olika vetenskapliga discipliner. Många utmaningar som samhället står inför idag involverar ett tvärvetenskapligt förhållningssätt. Så den här graden, som utforskar en rad vetenskaper, är perfekt för den moderna tiden. Börja med en omfattande introduktion till högaktuella områden inom modern vetenskap. Detta kommer att ge dig en bra grund i alla vetenskapsgrenar. Du kan fortsätta med ett brett förhållningssätt eller fokusera på ett enda vetenskapsområde. Våra OpenSTEM Labs innebär att du gör en del av det praktiska arbetet online. Vissa moduler ger dig också möjlighet att göra praktiskt labbarbete och fältarbete.

    • 135號, Taiwan

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Yuan Ze University erbjuder Bachelor of Management& Social Science-program under College of Management, och College of Humanities and Social Sciences.

    • Pavia, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatexamen i "Social Sciences for Global Challenges" är helt undervisad på engelska och syftar till att utbilda framtida experter på globala utmaningar, såsom biologisk mångfald, hälsa, klimatförändringar, befolkningens åldrande, migrationer och naturkatastrofer. Utbildningsprogrammet erbjuder de analysinstrument och den kunskap som behövs för att förstå orsakerna, karaktären och utvecklingen av politiska, ekonomiska, demografiska, klimat- och sjukvårdsrelaterade utmaningar, såväl som den organisatoriska kompetensen för att arbeta effektivt i offentliga förvaltningar och internationella och internationella och nationella organisationer.

    • Rome, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Inredningsarkitekten tolkar de urbana förändringarna genom att identifiera roller, tjänster, livsstilar och estetik i det inre rummet. Denna professionella återskapar den offentliga bilden av städer, arbetar för hotell, restauranger, kaféer, butiker, köpcentra, slår samman urban med intimitet och viloplats för excellens: hem. Inredningsarkitekter - rymdhantverkare - förkroppsligar de samtida tidernas främsta yrkesroller, när marknad och politik påverkar förändringen av befintliga utrymmen såväl som stadsutvidgningar.

    • Saint Charles, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Arts in Art and Design med K-12 Education Certification förbereder eleverna för att undervisa i konst på en mängd olika nivåer. Börjar med en stark studiogrund och eleverna lär sig också pedagogik, klassrumsledning och lektionsplanering innan de får förstahandserfarenhet i klassrummet själva under elevundervisningen. Lärarförberedelsedelen är sammanvävd i programmet med lika stor tonvikt på studioerfarenhet och pedagogisk praktik. Graden är idealisk för studenter som vill dela sin kärlek till konst och design för att hjälpa andra med sin utbildning och liknande kreativa passioner.

    • Reims, Frankrike

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk, Franska

    En tvärvetenskaplig utbildning inom humaniora och samhällsvetenskap Tillgänglig efter att ha gått Baccalaureate (eller motsvarande utomlands), Sciences Po Bachelor College en kandidatexamen som pågår under tre år på en av institutionens sju campus.

    • Mount Berry, Amerikas förenta stater

    På Campus

    Engelsk

    Är du uppfinningsrik, äkta och vill skapa? Här får du konceptuell och teknisk instruktion från lärare och mentorer som är nedsänkta i bildkonst.

    • Alma, Amerikas förenta stater

    Blandad

    Engelsk

    Du kan välja mellan tre graders alternativ som leder till spännande och tillfredsställande karriärspår inom bildkonst som animering, keramik, teckning, grafisk design, illustration, måleri, 3D-modellering, konsthistoria och konsthantering, för att nämna några .

    • 143, Österrike

    Engelsk

    I CEU: s kandidatexamen i kvantitativa samhällsvetenskaper (QSS) kommer du att studera med kamrater från hela världen, ta itu med några av de viktigaste frågorna för mänskligheten idag med hjälp av matematik, dataanalys samt expertis från samhällsvetenskapen, lära dig att presentera din idéer och kunskap effektivt, och förbereda dig för spännande karriärer, allt i vackra Wien.

    • Fort Wayne, Amerikas förenta stater

    Engelsk

    Kandidatexamen i konst med huvudämne i konst- och designprogram är lämpligt för studenter som är intresserade av en allmän konstexamen. Denna examen fungerar också som grund för vår avdelnings övriga examinaerbjudanden inom BFA och BA i konstutbildning. Studenterna kommer att utveckla grundläggande tekniska färdigheter i 2D- och 3D-konstmedia för att framgångsrikt uttrycka idéer och utveckla en konstnärlig medvetenhet genom visuellt uttryck. Studenter som bedriver en BA-examen brukar utforska avancerad allmänutbildning inom områden som antropologi, engelska, språk och psykologi mot framtida examen inom konsthistoria, konsthantering och konstterapi.

    • Shawnee, Amerikas förenta stater

    Engelsk

    Konst erbjuds genom avdelningen för konst och design i Warren M. Angell College of Fine Arts. Konstnärer är en kritisk del av vilken kultur som helst. Konst är, och har varit genom tiderna, ett medel för uttryck, tillbedjan och meningsskapande. Bildkonst kan kommunicera på ett sätt som överskrider det skrivna eller det talade ordet.

    • Online United Kingdom

    På Campus

    Engelsk

    Calderdale College ligger i hjärtat av en blomstrande och livfull kreativ gemenskap. Detta ettåriga toppgradeprogram kommer att inbäddas i den kreativa scenen i Calderdale samtidigt som specialkunskap utvidgas och tillämpas inom en rad konst- och designmetoder.