BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i humaniora i Yrkesstudier 2021 i peru i USA

Studenter som vill fortsätta sin utbildning och förbereda sig på en karriär tar ofta en kandidatexamen i humaniora (BA). Program finns tillgängliga vid högskolor och universitet över hela världen och tar vanligtvis cirka fyra år att slutföra.

De som utövar yrkesstudier ofta att ett sådant program är ett utmärkt sätt att förbereda sig för en karriär efter examen. Ämnen som behandlas i dessa utbildningar kan inkludera branschspecifik information, allmänna yrkes principer, eller viktiga färdigheter, såsom ledarskap.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Be om information Kandidatprogram i humaniora i Yrkesstudier i peru i USA 2021

1 Resultat i Yrkesstudier, peru Filter

Kandidatexamen i naturvetenskap

Peru State College
BA
Sep 2021
Engelska
Campusstudier

En baccalaureat nivå behärskning av vetenskapliga ordförråd och begrepp som är lämpliga för deras stora disciplin av studier.

Läs mer