BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i humaniora i Yrkesstudier 2021 i Nashville i USA

En kandidatexamen i humaniora (BA) är en examen som utfärdas till studenter som genomfört ett tre eller fyra år långt studieprogram vid ett universitet eller högskola. På ett kandidatprogram fokuserar man som oftast på ett specifikt ämne.

De som utövar yrkesstudier ofta att ett sådant program är ett utmärkt sätt att förbereda sig för en karriär efter examen. Ämnen som behandlas i dessa utbildningar kan inkludera branschspecifik information, allmänna yrkes principer, eller viktiga färdigheter, såsom ledarskap.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Nashville är norra centrala delen och huvudstad i delstaten Tennessee, USA. På grund av många universitet och högskolor i staden kallas som Aten i söder.

Be om information Kandidatprogram i humaniora i Yrkesstudier i Nashville i USA 2021

1 Resultat i Yrkesstudier, Nashville Filter

Kandidatexamen, beteendestudier

American Baptist College
BA
Sep 2021
Engelska
Campusstudier

Programmet Beteendestudier förbereder studenterna för olika karriärer i kliniska, sociala, pedagogiska, industriella och brottsbekämpande miljöer.

Läs mer