close

Filter

Visa resultat

De mest populära kandidatprogrammen i humaniora i Barnesville Amerikas förenta stater 2021

En kandidatexamen i humaniora (BA) utfärdas till studenter som slutför en grundutbildning som vanligtvis varar i fyra år. Denna typ av examen kan fokuseras på vetenskap, humaniora eller en blandning av de två. Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska hö… Läs mer

En kandidatexamen i humaniora (BA) utfärdas till studenter som slutför en grundutbildning som vanligtvis varar i fyra år. Denna typ av examen kan fokuseras på vetenskap, humaniora eller en blandning av de två. 

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Sök bland kandidatprogram i humaniora i Barnesville i USA 2021

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Gordon State College
Barnesville, Amerikas förenta stater

En kandidatexamen i historia ger en allmän förståelse för de komplexa faktorer som påverkar mänskligt beteende.

En kandidatexamen i historia ger en allmän förståelse för de komplexa faktorer som påverkar mänskligt beteende. -
BA
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 
Gordon State College
Barnesville, Amerikas förenta stater

Kandidatexamen i integrerade studier vid Gordon State College (GSC) ger studenterna en unik Pathway till en tvärvetenskaplig examen som är specifik för deras behov.

Kandidatexamen i integrerade studier vid Gordon State College (GSC) ger studenterna en unik Pathway till en tvärvetenskaplig examen som är specifik för deras behov. -
BA
Sep 2021
Campusstudier