close

Filter

Visa resultat

De mest populära kandidatprogrammen i humaniora i Garden Grove Amerikas förenta stater 2021

En kandidatexamen i humaniora (BA) utfärdas till studenter som slutför en grundutbildning som vanligtvis varar i fyra år. Denna typ av examen kan fokuseras på vetenskap, humaniora eller en blandning av de två. Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska hö… Läs mer

En kandidatexamen i humaniora (BA) utfärdas till studenter som slutför en grundutbildning som vanligtvis varar i fyra år. Denna typ av examen kan fokuseras på vetenskap, humaniora eller en blandning av de två. 

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Garden Grove är en stad som grundades 1874 finns i delstaten Kalifornien. Känd för sina jordgubbar, har staden en årlig Strawberry Festival som är en stor folkmassa avdragare. Den skoldistrikt ståtar med många profilerade gymnasieskolor som kan hittas här.

Sök bland kandidatprogram i humaniora i Garden Grove i USA 2021

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Stanton University
Garden Grove, Amerikas förenta stater

Programmet Bachelor of Arts (BA) i företagsekonomi är utformat för att möta utbildningsbehoven hos arbetande vuxna i en ständigt växande global ekonomi.

Programmet Bachelor of Arts (BA) i företagsekonomi är utformat för att möta utbildningsbehoven hos arbetande vuxna i en ständigt växande global ekonomi. -
BA
Heltid
Deltid
4 - 6 år
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
Internet