BACHELORSTUDIES

Hitta BA-program i Turism på deltid i Lincoln, Storbritannien 2021

En kandidatexamen i humaniora (BA) är en examen som utfärdas till studenter som genomfört ett tre eller fyra år långt studieprogram vid ett universitet eller högskola. På ett kandidatprogram fokuserar man som oftast på ett specifikt ämne.

En studieprogram i turism kan hjälpa studenter lära sig att framgångsrikt planera och ordna resor och kan även förse dem med de nödvändiga kommunikationsfärdigheterna och den sociala kompetens som behövs i branschen. Man får också en översikt över branschen och undersöker marknadsföringsstrategier.  

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Lincoln är en stad i England med en befolkning på mindre än 100 tusen, med en tredjedel är högskolestuderande. Tidigaste ursprung Lincoln befinns vara från järnåldern, omkring 1: a århundradet f.Kr. medan de viktigaste lämningarna är från romartiden.

Be om information BA-examina i Turism på deltid i Lincoln i Storbritannien 2021

2 Resultat i Turism, Lincoln Filter

Kandidat (Hons) i International Tourism Management

University of Lincoln
BA
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

BA (Hons) International Tourism Management-examen i Lincoln är utformad för att ge en inblick i den moderna globala turistnäringen, inklusive dess påverkan, beroendeförhålland ...

Läs mer

Kandidat i International Tourism Management

University of Lincoln
BA
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Den BA (Hons) International Tourism Management grad i Lincoln är utformad för att ge insikt i dagens globala turism industrin, inklusive dess konsekvenser, ömsesidiga beroende ...

Läs mer