BA

George Mason University Korea

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA

George Mason University Korea

BA

Världen blir alltmer kopplad och möjligheten att skapa och upprätthålla tvärkulturella förbindelser är viktigare än någonsin. Eftersom effekterna av våld och konflikter känns i hela det globala samhället ser vi fler och fler möjligheter till samarbete, problemlösning och fredsbyggande i lokala samhällen och över internationella hinder. För att förbereda våra elever för att göra tvärkulturella förbindelser måste kandidatexamen i konfliktanalys och upplösning visa förmåga på mellannivå på ett främmande språk.

koncentrationer

Alla konfliktanalyser och upplösningsledare väljer ett koncentrationsområde från följande:

 • Bygga fred i uppdelade samhällen
 • Global engagemang
 • Politisk och social handling
 • Rättvisa och försoning
 • Interpersonell Dynamik
 • Samarbetande ledarskap

rådgivning

Skolan för konfliktanalys och upplösningsrådgivare hjälper eleverna att skapa en tvärvetenskaplig studie som motsvarar deras intressen och karriärmål. Alla majors uppmanas starkt att träffas regelbundet med en akademisk rådgivare från skolan som hjälper eleverna att utveckla och följa en sammanhängande studieplan och fullfölja examen i tid.

BS

Analytiska färdigheter och tekniker är kritiska för att lösa världens tuffaste problem. För att lösa konflikten måste vi först förstå det. Kritiskt tänkande och forskningsfärdigheter ligger i vårt program för kandidatexamen och är efterfrågade av arbetsgivare inom alla sektorer. Studenter som bedriver en kandidatexamen i konfliktanalys och upplösning utvecklar forskningsfärdigheter och har möjlighet att få erfarenhet av att utforma undersökningar, genomföra intervjuer, analysera statistik och organisera data.

Alla konfliktanalyser och beslutsfattare väljer ett koncentrationsområde:

 • Bygga fred i uppdelade samhällen
 • Global engagemang
 • Politisk och social handling
 • Rättvisa och försoning
 • Interpersonell Dynamik
 • Samarbetande ledarskap

rådgivning

Rådgivare hjälper eleverna att skapa en tvärvetenskaplig studie som motsvarar deras intressen och karriärmål. Alla majors uppmanas starkt att träffas regelbundet med en akademisk rådgivare från skolan som hjälper eleverna att utveckla och följa en sammanhängande studieplan och fullfölja examen i tid.

Gradskrav

Totalt antal poäng: 120

Studenter måste uppfylla alla krav för kandidatexamen som anges i akademiska politiken inklusive alla Mason Core krav. S-CAR majors måste fullgöra 6-poängen på college-nivå krav i forskningsmetoder samt 51 stora krav krediter för BS-graden.

Studenter som bedriver en dubbel huvud / examen med ett program utanför S-CAR grundutbildningsprogram förväntas uppfylla alla Mason Core och college krav som krävs för att slutföra den andra majoren. Vänligen kontrollera med andra huvudavdelningen om ytterligare krav.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad July 4, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Varaktighet
Information
Deadline
Locations
Sydkorea - Incheon, Incheon
Startdatum : Mar. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Mar. 2019
Sydkorea - Incheon, Incheon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan