close

Filter

Visa resultat

De mest populära kandidatprogrammen i humaniora i Trollhättan Sverige 2021

Studenter som vill fortsätta sin utbildning och förbereda sig på en karriär tar ofta en kandidatexamen i humaniora (BA). Program finns tillgängliga vid högskolor och universitet över hela världen och tar vanligtvis cirka fyra år att slutföra.Sverige (Sverige) är den största av de nordiska länderna, med en befolkning på cirka 9,5 miljoner. Det gränsar Norge och Finland och är anslut… Läs mer

Studenter som vill fortsätta sin utbildning och förbereda sig på en karriär tar ofta en kandidatexamen i humaniora (BA). Program finns tillgängliga vid högskolor och universitet över hela världen och tar vanligtvis cirka fyra år att slutföra.

Sverige (Sverige) är den största av de nordiska länderna, med en befolkning på cirka 9,5 miljoner. Det gränsar Norge och Finland och är ansluten till Danmark via bron över Öresund (Öresundsbron). Sverige har en stark tradition av att vara ett öppet, men diskret land.

Beläget i Västra götalands län, är Trollhättan stad flitiga och den 2: a största staden i Sverige. Det är administrativt centrum i Trollhättan kommun. Det har över 40.000 invånare.

Sök bland kandidatprogram i humaniora i Trollhättan i Sverige 2021

Läs mindre
Läs mer om att studera i Sverige
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Holly Xiao
Trollhättan, Sverige

3-årig kandidatexamen program i internationella relationer och nationalekonomi

3-årig kandidatexamen program i internationella relationer och nationalekonomi -
BA
Heltid
3 år
Sep 2021
Campusstudier