close

Filter

Visa resultat

De mest populära kandidatprogrammen i humaniora i Sopley Storbritannien 2021

BA står för "Bachelor of Arts". Denna grundexamen kan tas med en mängd olika huvudämnen och består av kurser inom konst och humaniora, samt specialiserade kurser som förbereder studenterna för ett jobb.Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig… Läs mer

BA står för "Bachelor of Arts". Denna grundexamen kan tas med en mängd olika huvudämnen och består av kurser inom konst och humaniora, samt specialiserade kurser som förbereder studenterna för ett jobb.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Sök bland kandidatprogram i humaniora i Sopley i Storbritannien 2021

Läs mindre
Läs mer om att studera i Storbritannien
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Moorlands College
Sopley, Storbritannien

Kandidaten examen syftar till att förse dig att tjäna Gud med integritet och förtroende i en rad olika miljöer.

Kandidaten examen syftar till att förse dig att tjäna Gud med integritet och förtroende i en rad olika miljöer. -
BA
Campusstudier
 
Moorlands College
Sopley, Storbritannien

Vår tillämpad teologi med ungdoms- och gemenskapsarbete har utformats för att ge dig en stabil grund för att bygga ditt liv och din tjänst.

Vår tillämpad teologi med ungdoms- och gemenskapsarbete har utformats för att ge dig en stabil grund för att bygga ditt liv och din tjänst. -
BA
Campusstudier