BA-examina i Statsvetenskap

Jämför 48 kandidatprogram i humaniora i Statsvetenskap

Statsvetenskap

En kandidatexamen är en grundutbildning i ett av de många områdena för studier som rör språk, liberal konst och samhällsvetenskap. Uppnådd genom en kombination av föreläsningar och självständig forskning ger dessa grader ofta en bra överblick över ämnet och introducerar viktiga färdigheter och ämnen som studenterna vidare kan förfina om doktorandarbete eller användning i en mängd olika karriärer.

För att svara på frågan om vad som är en kandidatexamen i statsvetenskap, måste studenter först förstå vad som ingår i fältet. Statsvetenskap är studien av viktiga politiska frågor av dagen, liksom forskning om politisk utformning och stora politiska trender och rörelser. Fältet kräver en hel del statistisk analys, medvetenhet om världshändelser och forskning kring historia av politiska rörelser.

En kandidatexamen i statsvetenskap varierar i kostnad beroende på vilken skola du väljer att delta i. Programmet tar emellertid i allmänhet mellan tre och fem år att slutföra. Summa kostnader ska uppskattas med detta nummer i åtanke.

Många individer som går in i politik, allmän ordning eller lobbyarbete börjar med en BA i statsvetenskap. Det finns också jobb tillgängliga i analys eller forskning för dem som också vill få en stabil bakgrund i statistiken. Det finns jobb tillgängliga i den offentliga, privata och ideella sektorn. Det är emellertid viktigt att notera att många höga positioner kräver en doktorsexamen, som ska slutföras efter att ha erhållit en kandidatexamen.

Många institutioner runt om i världen erbjuder en kandidatexamen i statsvetenskapliga programmet med möjlighet för studenter att få sin examen online. Online-studie innebär att platsen inte är ett problem för att hitta det program som passar dig. Det är också ett bra val för elever med upptagna scheman som inte alltid kan komma till vanliga klassrumsföreläsningar. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Ba Kriminologi Och Socialpolitik

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campusstudier Heltid Deltid 3 år September 2018 Storbritannien Nottingham + 1 fler

På den här kursen kommer du att få en detaljerad kunskap om två snabbt växande och spännande ämnesområden, samt att kunna välja moduler enligt dina intressen. [+]

BA Kriminologi och socialpolitik

På den här kursen kommer du att få en detaljerad kunskap om två snabbt växande och spännande ämnesområden, samt att kunna välja moduler enligt dina intressen.

Kriminologi berörs inte bara med brott, hur det definieras, erfarna och förklarade, men också med de olika sätt på vilka individer och samhällen svarar på det. Det är ett tvärvetenskapligt område av studien som bygger på insikter från sociologi, socialpolitik, lag och samhällsvetenskap i allmänhet.

Kriminologer anta olika teoretiska perspektiv och använda en rad forskningsmetoder för att öka vår förståelse av brott och straffrätt. De är intresserade av brottslingar (och hur de definieras), i brottsoffer, i sociala sammanhang i vilka brott och viktimisering sker, och på ett sätt att kontrollera brott - oavsett om det är genom att förändra socialpolitik att göra med bostäder, utbildning och välfärd, eller genom arbetet i specialiserade institutioner som polis, skyddstillsyn och kriminalvård.... [-]


BA I Filosofi, Politik Och Juridik

Northern Arizona University
Campusstudier 4 år September 2018 Amerikas förenta stater Flagstaff

Detta kandidatexamen förbereder eleverna för att undersöka "sanningar", prejudikat, och förslag genom kritiskt tänkande och ger exponering mot stora tänkare och praktiker. Denna stora drag från tre utmanande discipliner och belyser dem med ljus historia, logik och matematik / ekonomi. [+]

Detta kandidatexamen förbereder eleverna för att undersöka "sanningar", prejudikat, och förslag genom kritiskt tänkande och ger exponering mot stora tänkare och praktiker. Denna stora drag från tre utmanande discipliner och belyser dem med ljus historia, logik och matematik / ekonomi.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i filosofi, politik och juridik?

BA i filosofi, politik och lag kommer att förbereda dig för avancerade studier som leder till yrken inom lag och offentlig service. Programmet förenar historiska och matematisk studie av de ekonomiska och politiska institutioner med filosofisk analys, etisk reflektion och logisk stringens.

Universitets Krav ... [-]

Bachelor of Arts in European Studies:Politics and Society in a Global Context

Centre for European Studies at Jagiellonian University
Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Polen Kraków

[+]

Detta program är också det första steget mot att fortsätta studentens akademiska utbildning på forskarutbildning och forskarutbildning.

[-]

Ba Utmärkelser I Politiken

University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Storbritannien London

En examen i politik vid University of Westminster utrustar dig med en förståelse för relationen mellan regeringen och samhället i regioner över hela världen, från Europa, Mellanöstern och Asien till Nord- och Sydamerika. Du kommer att undersöka samspelet mellan inhemska och internationell politik i dessa regioner, i sammanhang som sträcker sig från offentliga institutioner till nationalstaten. [+]

En examen i politik vid University of Westminster utrustar dig med en förståelse för relationen mellan regeringen och samhället i regioner över hela världen, från Europa, Mellanöstern och Asien till Nord- och Sydamerika. Du kommer att undersöka samspelet mellan inhemska och internationell politik i dessa regioner, i sammanhang som sträcker sig från offentliga institutioner till nationalstaten.

Studerar för en politik grad kommer att hjälpa dig att svara på viktiga frågor om hur konflikt mellan olika intressegrupper och stater är löst; hur resurser och makt fördelas i samhället; hur beslut fattas; och varför politiska system utvecklas på det sätt som de gör. Du kommer att studera begrepp, värderingar och institutioner, och utforska sambandet mellan politisk teori och praktik. Du kommer också att få de överlåtbara och kognitiva färdigheter som krävs för livslångt personlig och professionell utveckling.... [-]


Ba I Statsvetenskap

Northeastern Illinois University
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Amerikas förenta stater Chicago Grayslake + 1 fler

Statsvetenskap är centralt för en förståelse för alla grundläggande sociala frågor och är en av de mest populära konstkulturens huvudämnen. En statsvetenskaplig utbildning ger människor möjlighet att förstå politiken och hur det påverkar alla människors liv. En huvudämne på detta område hjälper eleverna att utveckla kunskaper i förståelse och analys, och bygger kompetens i muntligt och skriftligt uttryck. Kandidater fortsätter till karriärer i juridik, affärer, journalistik, undervisning och regering. [+]

Statsvetenskap är central för en förståelse för alla grundläggande sociala frågor; Därför är en förståelse för det politiska livet oumbärligt för någon välutbildad person. Avdelningen erbjuder för närvarande en doktorsexamen i statsvetenskap.

Statsvetenskap är centralt för en förståelse för alla grundläggande sociala frågor och är en av de mest populära konstkulturens huvudämnen. En statsvetenskaplig utbildning ger människor möjlighet att förstå politiken och hur det påverkar alla människors liv. En huvudämne på detta område hjälper eleverna att utveckla kunskaper i förståelse och analys, och bygger kompetens i muntligt och skriftligt uttryck. Kandidater fortsätter till karriärer i juridik, affärer, journalistik, undervisning och regering.... [-]


Statsvetenskap

International Accelerator
Campusstudier September 2018 Amerikas förenta stater Boston

Statsvetenskap är en stor akademisk disciplin som analyserar den politiska världen och regeringen. [+]

statsvetenskap

Är du intresserad av att trycka på kulturella, politiska och sociala frågor som hälsa, miljö och medborgerliga rättigheter? Om så är fallet, kan statsvetenskap förbereda dig att bli informerade och engagerade medborgare och yrkesverksamma inom USA och världen.

Statsvetenskap är en stor akademisk disciplin som analyserar den politiska världen och regeringen. En BA i statsvetenskap integrerar perspektiv och metoder från humaniora och naturvetenskap för att undersöka processen, system och politiska dynamiken i alla länder och regioner i världen. Studenter i statsvetenskap kan lära sig om amerikanska regeringen, jämförande politik, internationella relationer, politisk teori och offentlig rätt. Förutom kunskap och teorier de lär sig eleverna också få analytiska, metodiska och kommunikation (skriftlig och muntlig) färdigheter.... [-]


Kandidatexamen För Konst I Politik Och Internationella Relationer

Messiah College
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Amerikas förenta stater Mechanicsburg

Ringer alla oberoende tänkare som har ett intresse för det offentliga livet och en oro för social rättvisa. [+]

Politik och internationella relationer på Messias College

Ringer alla oberoende tänkare som har ett intresse för det offentliga livet och en oro för social rättvisa.

Som en politik och internationella förbindelser som är viktiga på Messiah College, en högst rankad Pennsylvania Christian College, kommer du att fördjupa dig bland studenter och lärare som är energiserade av några av de samma saker som driver dig: politiska kampanjer, val, diplomati, internationella angelägenheter folkhälsa, invandring, miljö och rasrelationer.

Politiken och internationella relationerna stora erbjuder ett starkt akademiskt program som kommer att göra dig konkurrenskraftig på jobbet eller på grundskolan. Medan du kanske brukar tänka på statsvetenskap som förberedelse för en karriär i det offentliga ämbetet ser vi det som disciplin som förbereder dig grundligt för att komma in på en mängd olika områden, inklusive regering, företag, utbildning, kommunikation, lag och många andra.... [-]


Ba I Humaniora

Doshisha University, The Institute for the Liberal Arts
Campusstudier Heltid 4 år April 2018 Japan Kyoto

BA i Liberal Arts Program på ILA representerar en kulmen av världsklass metoder för universitets de fria konsterna. Institutet kombinerar en privat nordamerikanska liberal arts college atmosfär och pedagogiska metoder med betoning på att bygga partnerskap mellan studenter och professorer i små interaktiva klasser undervisning i engelska. Eleverna utmanas att ta ansvar för sitt eget lärande, att utveckla en kritisk läskunnighet genom intensiv läsning, reflexion, skrift och diskussion. Institutet lärare utmanar eleverna att inte bara hitta intressanta svar, utan att formulera och ställa spännande frågor. [+]

BA i Liberal Arts

BA i Liberal Arts Program på ILA representerar en kulmen av världsklass metoder för universitets de fria konsterna. Institutet kombinerar en privat nordamerikanska liberal arts college atmosfär och pedagogiska metoder med betoning på att bygga partnerskap mellan studenter och professorer i små interaktiva klasser undervisning i engelska. Eleverna utmanas att ta ansvar för sitt eget lärande, att utveckla en kritisk läskunnighet genom intensiv läsning, reflexion, skrift och diskussion. Institutet lärare utmanar eleverna att inte bara hitta intressanta svar, utan att formulera och ställa spännande frågor.

Även koncentrering i en av tre grupper-japanska samhället och global kultur, japanska Business i den globala ekonomin, eller japansk politik och globala studier-studenter uppmuntras att utforma sin egen unika fyraårig läroplan för utbildningen, välja från ett brett spektrum av klasser erbjuds via institutet, centrum för japanska språket och kulturen, liksom bokstavligen hundratals grund klasser som erbjuds i japanska vid andra fakulteter, till exempel, fakulteterna växlingar, samhällsvetenskap, ekonomi, handel, juridik, och Samhälle. Dessutom, som en Doshisha universitet grund, alla institutet studenter har möjlighet att anmäla sig till kredit tjäna kurser vid andra universitet i "Konsortiet av universitet i Kyoto", inklusive Kyoto University, Ritsumeikanuniversitetet, Kyoto Seika University och Kyoto Sangyo University.... [-]


Kandidatprogram

International Business School the Hague
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Nederländerna Haag

[+]

.

hospitality management [-]

BA (Hons) Politik

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Detta särskiljande grad undersöker teori och praktik av politik, integrera både nationellt och internationellt perspektiv. Du får lära dig om betydelsen av en alltmer globaliserad politisk miljö och förstå betydelsen av politik som en mänsklig aktivitet. [+]

BA (Hons) Politik

Våra studenter rekommenderar oss! 94% av våra BA (Hons) Politics studenter skulle rekommendera att studera vid NTU (National Student Survey 2017).

Denna särskiljande Poltics examen granskar teorin och praktiken av politik, som integrerar både nationella och internationella perspektiv. Du får lära dig om betydelsen av en alltmer globaliserad politisk miljö och förstå betydelsen av politik som en mänsklig aktivitet.

Om du har ett stort intresse för aktuella frågor och internationella trender, då BA (Hons) Politik examen vid NTU är perfekt för dig. Denna kurs uppmuntrar dig att engagera direkt som en politisk forskare eller teoretiker genom att göra din egen oberoende forskning, som kulminerade i produktionen av en sista året avhandling om ett ämne som du väljer.... [-]


BA Political Science

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Tjeckien Hradec Králové

[+]

Nästa start: Varje September, februari

[-]

BA I Statsvetenskap

L’Université Catholique Du Congo
Campusstudier Heltid February 2018 Demokratiska republiken Kongo Kinshasa

fakulteten statsvetenskap Byggd av den nationella biskopskonferensen Kongo i juli 2009, syftar till att främja en fördjupad undervisning och noggrann forskning i statsvetenskap. Det har också för avsikt att bidra till advent och utvecklingspolitik som bygger på erfarenheter från folk. [+]

Byggd av den nationella biskopskonferensen Kongo i juli 2009, Faculty of statsvetenskap har för avsikt att främja en fördjupad undervisning och noggrann forskning i statsvetenskap. Det har också för avsikt att bidra till advent och utvecklingspolitik som bygger på erfarenheter från folk.

Fakulteten för statsvetenskap kallas så för att träna statsvetare att uppmuntra och stödja önskemål människor mot inrättandet av god politisk styrning. Eleverna utbildas i dessa vetenskaper måste harmonisera akademiska och yrkesmässiga mognad med bildandet av moraliska och religiösa principer och introduktion till sociallära i kyrkan. Läroplanen och inkludera en lämplig etisk bildning och ge dem möjlighet att ta kurser i den katolska läran.... [-]


Bachelor of Arts in Political Science

Franklin University Switzerland
Campusstudier Heltid 4 år August 2018 Schweiz Sorengo

[+]

BA-program i Statsvetenskap. [-]

Ba I Statsvetenskap

John Cabot University
Campusstudier Heltid 4 år October 2018 Italien Rom

The Bachelor of Arts i statsvetenskap har som fokus de teoretiska och metodologiska aspekter av studien av Politik [+]

Citat Bachelorstudies.com och vi kommer att avstå från din ansökningsavgift!

The Bachelor of Arts i statsvetenskap har som fokus de teoretiska och metodologiska aspekter av studien av politik och, mer allmänt, samhällsvetenskap. En förståelse av de historiska och beteendemässiga aspekter av det politiska livet är den grund på vilken läroplanen för denna examen är baserad. Graden kommer att vara värdefull för studenter som är intresserade av att fördjupa sin förståelse av sociala fenomen och eventuellt förbereda sig för examen arbete på detta område. Det förbereder också studenterna för karriärer inom närliggande yrkesområden såsom journalistik, juridik och förvaltning av internationella offentliga organisationer.... [-]


Kandidatexamen I Statsvetenskap

Hampton University
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Hampton

Institutionen för statsvetenskap och historia erbjuder grader i statsvetenskap, historia och historiautbildning. Denna unika konfiguration kombinerar två traditionella samhällsvetenskapliga discipliner inom en administrativ struktur. [+]

Institutionen för statsvetenskap och historia erbjuder grader i statsvetenskap, historia och historiautbildning. Denna unika konfiguration kombinerar två traditionella samhällsvetenskapliga discipliner inom en administrativ struktur.

Statsvetenskap är studiet av politik: regering, lag, politiskt beteende, allmän ordning och politisk filosofi.

[-]