BACHELORSTUDIES

Se kandidatprogram i humaniora i Samhällsvetenskap 2021 i Nashville i USA

En kandidatexamen i humaniora (BA) utfärdas till studenter som slutför en grundutbildning som vanligtvis varar i fyra år. Denna typ av examen kan fokuseras på vetenskap, humaniora eller en blandning av de två. 

Samhällsvetenskaper hjälper eleverna att bättre förstå interaktioner och system inom det mänskliga samhället. Ämnen som omfattas kan innefatta hur samhällen och befolkningen bildar regeringar, lagar, utvecklar ekonomiska system eller hur individer fattar beslut.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Nashville är norra centrala delen och huvudstad i delstaten Tennessee, USA. På grund av många universitet och högskolor i staden kallas som Aten i söder.

Be om information Kandidatprogram i humaniora i Samhällsvetenskap i Nashville i USA 2021

1 Resultat i Samhällsvetenskap, Nashville Filter

Kandidatexamen, beteendestudier

American Baptist College
BA
Sep 2021
Engelska
Campusstudier

Programmet Beteendestudier förbereder studenterna för olika karriärer i kliniska, sociala, pedagogiska, industriella och brottsbekämpande miljöer.

Läs mer