Filter
Filosofie kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför kandidatprogram i humaniora i Rysslandstudier

Efter gymnasiet eller gymnasiet kan du studera i tre till fem år för att tjäna en kandidatexamen, även kallad BA. Denna grad kombinerar allmänna liberal arts studier med specifik kunskap inom ditt valda område inom samhällsvetenskap, bildkonst eller humaniora.

Så vad är en BA i ryska studier? Denna examen fokuserar på Rysslands historia och kultur och några av de närliggande länderna. Att lära sig ryska är vanligtvis en del av denna studie, men andra områden är konst, politik, ekonomi och industri. Du kan välja att fokusera på ett av dessa områden eller få en bredare förståelse för Ryssland och allt som rör detta land. Denna grad kan också vara användbar som utgångspunkt för avancerade studier.

En rysk studierexamen kan lära dig att vara tvåspråkig och förbättra din kommunikation och kritiskt tänkande. Att veta två språk och ha goda kommunikationsförmåga är användbar för offentliga och sociala situationer. Kritiskt tänkande kan hjälpa dig att lösa komplexa problem.

Vissa kostnader för att erhålla en examen, till exempel registrering och kursavgifter, varierar beroende på vilken skola du väljer. Du bör också inkludera böcker, transport, mat och logi i din budget.

Den karriär du kan söka med kandidatexamen i ryska studier beror på det område du väljer att fokusera på. Att studera främst språket innebär att du kan söka jobb i översättning och andra tvärkulturella angelägenheter. Studera historia kan leda till ett jobb som bibliotekarie eller museumsassistent. Ett jobb som juridisk konsult eller handelsförhandlare kan komma från att fokusera på politik, ekonomi eller historia. Företag som anställer akademiker med denna grad inkluderar ekonomiska företag och humanitära organ.

Att studera ett visst land eller en kultur kan ofta göras vid källan, men det finns skolor utanför Ryssland som också erbjuder program som fokuserar på detta viktiga land. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Rysslandstudier

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

Institutionen erbjuder en heltid treårig kandidatexamen i linje med den ryska federala standarden och MGIMO-standarden för högre utbildning i «lingvistik». Programintaget ... [+]

Allmän information

Institutionen erbjuder en heltid treårig kandidatexamen i linje med den ryska federala standarden och MGIMO-standarden för högre utbildning i «lingvistik». Programintaget är 25 elever, klasser påbörjas under hösten 2018.

Vad är programmet om?

Programmet är utformat för att förbereda framtida proffs i ryska kultur-, historia- och områdestudier som kan kommunicera effektivt i en kors-kulturell miljö i den föränderliga världen.

Studenterna på engelska börjar gradvis få djup kunskap om det ryska språket som blir en nyckel till förståelsen av landets kultur och värderingar.

Språklig terminologi och specifika språkkunskaper som våra studenter har förvärvat gör att de enkelt kan analysera och skapa professionella och medietekster, läsa "bakom linjerna" och härleda kulturellt markerad bakgrundsinformation.... [-]

Ryssland Odintsovo Italien Macerata Storbritannien Saint Andrews Frankrike Nancy Spanien Marbella Milan Amerikas förenta stater Monterey Paris Rome Reading Schweiz Geneva  + 14 Mer
September 2019
Engelska,Ryska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska