BACHELORSTUDIES

Jämför kandidatprogram i humaniora i Naturvetenskap i Storbritannien 2021

En BA (Bachelor of Arts, kandidatexamen i humaniora) är en eftergymnasial examen som kan tas på privata högskolor eller vid offentliga universitet. Programmet kombinerar allmänna kurser med kurser som förbereder studenterna för en karriär inom sitt ämnesområde.

På ett naturvetenskapligt akademiskt studieprogram kan man utforska många ämnen på djupet med målet att observera och lära sig om naturen. Några av dessa vetenskapliga grenar är astronomi, biologi, fysik, ekologi och kemi.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

De mest populära BA-programmen i Naturvetenskap i Storbritannien 2021

3 Resultat i Naturvetenskap, Storbritannien Filter

Bachelor i geografi

University of Lincoln
BA
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

BA (Hons) Geography Degree i Lincoln utforskar samhällsvetenskapliga perspektiv på frågor om globalisering, hållbarhet, geopolitik och kulturella förändringar som sträcker sig ...

Läs mer

Naturvetenskap (BA)

University of Cambridge School of Biological Sciences
BA
Aug 2021
Engelska
Campusstudier

Naturvetenskap vid Cambridge Naturvetenskap (NST) är den ram inom vilken de flesta naturvetenskapliga ämnen undervisas i Cambridge. Kursen erbjuder de biologiska och fysiska v ...

Läs mer

BA Kemiteknik

University of Cambridge Lucy Cavendish College
BA
Aug 2021
Engelska
Campusstudier

Studenter på kandidatexamen i kemiteknik lägger sitt första år på att läsa antingen naturvetenskap eller teknik innan de börjar studera kemiteknik själv.

Läs mer