close

Filter

Visa resultat

Jämför 3 kandidatprogram i humaniora i Matlagningskonst

En BA (Bachelor of Arts) är en grundexamen som kan leda till en karriär eller forskarutbildning. Ämnen som ofta faller in i sfären av en BA omfattar samhällsvetenskap, humaniora, konst och ibland rätt och företag. Vad är en BA i måltidskunskap? Detta program är utformat för att lära ut grundläggande och avancerad kulinariska kunskaper och förbereda studenterna för en karriär inom… Läs mer

En BA (Bachelor of Arts) är en grundexamen som kan leda till en karriär eller forskarutbildning. Ämnen som ofta faller in i sfären av en BA omfattar samhällsvetenskap, humaniora, konst och ibland rätt och företag.

Vad är en BA i måltidskunskap? Detta program är utformat för att lära ut grundläggande och avancerad kulinariska kunskaper och förbereda studenterna för en karriär inom den gastronomiska branschen. Klasser som erbjuds kan innefatta kost, renhållning, konditorivaror konst, matlagning, internationella rätter och vin parkoppling. Företagsetablering och förvaltning klasser är också tillgängliga för dem som vill flytta upp på stegen eller arbeta mer självständigt. Många skolor erbjuder praktikprogram som så småningom kan leda till arbetsförmedling efter examen.

Det finns många fördelar som är förknippade med att tjäna en BA i måltidskunskap. Utbildningen ger studenterna verkliga och praktiska kunskaper om arbetslivet.Utbildningen och kunskaper som lärs ut kommer att hjälpa studenter att hitta arbete i många olika kapaciteter över hela världen och kommer att ge dem en konkurrensfördel gentemot dem som inte har en examen.

Kostnaderna med att tjäna en grad kommer att variera beroende på ett antal faktorer. Placeringen av skolan, programtid, och krav klass kommer att avgöra hur mycket du kommer att betala. Kontakta skolan direkt ta reda på vad det kommer att kosta att delta.

Akademiker med en examen i måltidskunskap kan välja mellan många olika yrken, beroende på deras intressen. Titlar inkluderar kock, konditor, och sommelier. Karriär för studenter som inte vill arbeta direkt med mat inkluderar produktutvecklare, matskribenter, instruktörer och grossister. De som har tagit affärs klasser kanske vill bli en personlig kock eller starta eget catering eller restaurangen anläggning.

Om du arbetar i den kulinariska konsten världen är av intresse för dig, kan vår omfattande onlinedatabas hjälpa. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
IMI International Management Institute Switzerland
Lusern , Schweiz

ICI: s grundutbildningsprogram valideras av Oxford Brookes University, Storbritannien.

ICI: s grundutbildningsprogram valideras av Oxford Brookes University, Storbritannien. -
BA
Heltid
2 år
Engelska
Feb 2021
Campusstudier
 
Kendall College
chicago , Amerikas förenta stater +2 Mer

Detta traditionella fyraåriga programmet ger studenterna de flesta alternativen i kulinariska området.Eleverna börjar med grunderna, följt av avancerad kompetens, praktisk res ... +

Detta traditionella fyraåriga programmet ger studenterna de flesta alternativen i kulinariska området.Eleverna börjar med grunderna, följt av avancerad kompetens, praktisk restaurang erfarenhet och -
BA
Heltid
Campusstudier
 
Mediterranean College, Athens
Aten , Grekland

Kursen syftar till att ge kock

Kursen syftar till att ge kock -
BA
Heltid
Grekisk
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här