close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i humaniora i Matematik 2020 i chicago i USA

En BA är en kandidatexamen som erbjuds av universitet och institutioner runt om i världen för studenter som tar kurser och studera vissa ämnen inom humaniora och vetenskap. Att ta en BA tar i de flesta fall tre eller fyra år.En utbildning i matematik kan ligga till grund för vidare studier eller arbete inom tekniska och vetenskapliga områden som använder sig av matematik. Kurser i matemati… Läs mer

En BA är en kandidatexamen som erbjuds av universitet och institutioner runt om i världen för studenter som tar kurser och studera vissa ämnen inom humaniora och vetenskap. Att ta en BA tar i de flesta fall tre eller fyra år.

En utbildning i matematik kan ligga till grund för vidare studier eller arbete inom tekniska och vetenskapliga områden som använder sig av matematik. Kurser i matematik kan vara allt från en kort kurs till en hel forskarutbildning.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Staden Chicago är tredje störst i befolkningen i Amerika med nästan 10 miljoner invånare. Det har några av de bästa nationella universiteten att delta i landet.

Be om information Kandidatprogram i humaniora i Matematik i chicago i USA 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Northeastern Illinois University
Chicago, Amerikas förenta stater

Grundutbildningen i matematik leder till en kandidatexamen i matematik och har utformats för att ge studenterna alternativ som passar olika karriärplaner.

Grundutbildningen i matematik leder till en kandidatexamen i matematik och har utformats för att ge studenterna alternativ som passar olika karriärplaner. -
BA
Heltid
4 år
Engelska
24 Aug 2020
15 Jul 2020
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här