Filter
Filosofie kandidatexamen
Luxemburg Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära BA-programmen i Luxemburg 2020

Att ta en kandidatexamen i humaniora (BA) är en akademisk prestation som är möjlig efter att man slutfört en rad kurser under tre eller fyra år. De ämnen som man studerar för att ta denna examen varierar kraftigt bland humaniora och vetenskap.

Luxemburg, officiellt Storhertigdömet Luxemburg, är en stat i västra Europa, gränsar till Belgien, Frankrike och Tyskland.

Börja idag De bästa kandidatprogrammen i humaniora i Luxemburg 2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

LUNEX International University of Health, Exercise and Sports

Programmet International Sport Management (BA) gör det möjligt för studenterna att få fördjupad kunskap om företagsledning och ekonomi för att förbereda dem för en framgå ... [+]

Kandidatprogram i humaniora i Luxemburg 2020.

Idag är sport en unik, global och växande bransch. Det är inte längre en enkel aktivitet men en underhållning och ett företag som har blivit en sann utmaning bland organisationer. Således är behovet av skickliga idrottschefer nu viktigare än någonsin.

International Sport Management examen ger studenterna en fördjupad kunskap om ekonomi och affärsförvaltning aspekter som tillämpas på internationell sport . Denna kandidatexamen i idrottsledning syftar till att förbereda framtida ansvariga och tekniskt kompetenta chefer inom idrott, som kan leda, förvalta och driva affärer, sportorganisationer eller anläggningar. ... [-]

Luxemburg Differdange
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska