Filter
Filosofie kandidatexamen
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i humaniora i Livsmedelsvetenskap Europa 2019/2020

En kandidatexamen i humaniora (BA) är en examen som utfärdas till studenter som genomfört ett tre eller fyra år långt studieprogram vid ett universitet eller högskola. På ett kandidatprogram fokuserar man som oftast på ett specifikt ämne.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla kandidatprogram i humaniora i Livsmedelsvetenskap Europa 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

3 Resultat i Livsmedelsvetenskap, Europa

Mediterranean College, Athens

Kursen syftar till att ge kock ... [+]

kandidatprogram i humaniora i Livsmedelsvetenskap Europa 2019/2020. Det första universitetsprogrammet i kulinariska konster som någonsin erbjuds i Grekland , uteslutande vid Medelhavskollegiet.Grad utdelad av University of Derby rankad nr 6 i Storbritannien för turism och gästfrihet studier (Guardian University Guide 2017).Innehåller inte skriftliga tentamnar utan tillämpat kursarbete, presentationer och projekt.Inkluderar workshops, masterkurser och fältresor.Flexibel leverans för att underlätta närvaro av yrkesverksamma och anställda under sommarsäsongen.Betalda praktikmöjligheter i högskolans nätverk av gästfrihet och mataffärer.Ledande till högt betalda jobb , chefschef eller patissier positioner och internationella karriärmöjligheter .... [-]
Grekland Athens
Oktober 2019
Grekisk
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
IMI International Management Institute Switzerland

ICI: s grundutbildningsprogram valideras av Oxford Brookes University, Storbritannien. ... [+]

ICI: s grundutbildningsprogram i International Culinary Arts bekräftas av Oxford Brookes University i Storbritannien. Den personliga uppmärksamhet du får på ICI kommer att göra det möjligt för dig att perfekta dina kulinariska färdigheter från första steget till det senaste inom god mat. Dagens bransch kräver individualitet - våra små klassstorlekar gör det möjligt för våra framtida kockar att utveckla sin egen känsla och kreativitet. Vi tillåter dig att odla din egen stil samtidigt som du säkerställer att du har högsta utbildning för att stödja dina drömmar.

Krav för antagning.

Minst 18 år.IMI-certifikat / gymnasium / IB / A-nivå eller motsvarandeKunskaper i engelska: 5.0 IELTS eller motsvarande.... [-]
Schweiz Lucerne
Februari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
American European Education

Bachelor of Arts (Hons) Culinary Business Management erbjuds av TASTE Culinary Business Academy i ett samarbete med Manchester Metropolitan University. Att vara framgångs ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Culinary Business Management erbjuds av TASTE Culinary Business Academy i ett samarbete med Manchester Metropolitan University.

Att vara framgångsrik i gastronomi kräver en hög nivå av kulinarisk skicklighet och medvetenhet om företagsinsikt från en individ. Kvalificeringen ger möjlighet att utveckla din passion för mat och kulinariska konster samtidigt som studenten känner till kraven på framgångsrika affärs- och entreprenörskaps ambitioner.

Kulinariska färdigheter utvecklas från matlagning till skapande samtidigt som man mastrar varje nivå som krävs för att bli en professionell kock.

Affärsinsikt utvecklas genom exponering för affärsprinciper, förvaltning och finansiell planering.... [-]

Rumänien Brașov
September 2019
Engelska
Heltid
3 - 3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska