BA-examina i Latinamerikanska studier

Jämför kandidatprogram i humaniora i Latinamerikanska studier

En BA är en akademisk examen du kan välja att driva efter gymnasiet eller gymnasiet. Avslutning tar vanligtvis tre till fem år beroende på ämne, skola och hur många lektioner du tar varje termin. En Bachelor of Arts-programmet innehåller vanligtvis allmänna utbildningskurser tillsammans med kurs i ett specifikt humaniora eller konstämne.

Vad är en BA i spanska studier? Istället för att bara lära sig spanska kan du lära dig om historia och kultur på de platser som formade detta språk. Spanska talas i olika länder, så du kan välja att fokusera på en, som Spanien, eller få en bredare förståelse för vad som gör dessa länder likartade och olika. Vissa kurser ser på konst och politisk historia medan andra tittar på populärkultur under det senaste århundradet.

Att studera denna examen kan hjälpa dig att göra dig tvåspråkig, mer organiserad och mer medveten om kulturella gränser. Att veta mer än ett språk och ha kunskaper om kulturella gränser är till hjälp i internationella sociala miljöer. Att vara organiserad är ett bra sätt att spara tid under dina dagliga aktiviteter.

Det kan finnas stipendier och andra akademiska utmärkelser som är tillgängliga för att hjälpa till med kostnaden för att tjäna en kandidatexamen. Några av dessa kostnader inkluderar böcker, registrering, kursavgifter, transport och mat, som alla varierar beroende på plats och skola du väljer.

Att använda bara språkkomponenten i den här graden kan innebära att du får ett jobb var som helst som vet att spanska och engelska är fördelaktiga, till exempel detaljhandel, juridiska frågor och handel. Du kan också söka anställning inom medicin, turism och invandrarhjälp. Andra jobbtitlar som använder denna examen inkluderar översättare, forskningsanalytiker, museumskonsulent, förlagsspecialist och tvåspråkig lärare. Det finns också examen på avancerad nivå du kan söka efter att ha avslutat denna examen.

Du kan studera latinamerikansk kultur och historia nästan överallt i världen. Bestäm i förväg om du vill ha en skola i närheten eller långt bort, och använd sedan informationen för att begränsa din sökning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för BA Latinamerikanska studier.  Testa vår kategori Kandidatexamen Latinamerikanska studier istället.
Latinamerikanska studier

Sök efter liknande program här