BA-examina i Latinamerikanska studier

Jämför 2 kandidatprogram i humaniora i Latinamerikanska studier

En BA är en akademisk examen du kan välja att driva efter gymnasiet eller gymnasiet. Avslutning tar vanligtvis tre till fem år beroende på ämne, skola och hur många lektioner du tar varje termin. En Bachelor of Arts-programmet innehåller vanligtvis allmänna utbildningskurser tillsammans med kurs i ett specifikt humaniora eller konstämne.

Vad är en BA i spanska studier? Istället för att bara lära sig spanska kan du lära dig om historia och kultur på de platser som formade detta språk. Spanska talas i olika länder, så du kan välja att fokusera på en, som Spanien, eller få en bredare förståelse för vad som gör dessa länder likartade och olika. Vissa kurser ser på konst och politisk historia medan andra tittar på populärkultur under det senaste århundradet.

Att studera denna examen kan hjälpa dig att göra dig tvåspråkig, mer organiserad och mer medveten om kulturella gränser. Att veta mer än ett språk och ha kunskaper om kulturella gränser är till hjälp i internationella sociala miljöer. Att vara organiserad är ett bra sätt att spara tid under dina dagliga aktiviteter.

Det kan finnas stipendier och andra akademiska utmärkelser som är tillgängliga för att hjälpa till med kostnaden för att tjäna en kandidatexamen. Några av dessa kostnader inkluderar böcker, registrering, kursavgifter, transport och mat, som alla varierar beroende på plats och skola du väljer.

Att använda bara språkkomponenten i den här graden kan innebära att du får ett jobb var som helst som vet att spanska och engelska är fördelaktiga, till exempel detaljhandel, juridiska frågor och handel. Du kan också söka anställning inom medicin, turism och invandrarhjälp. Andra jobbtitlar som använder denna examen inkluderar översättare, forskningsanalytiker, museumskonsulent, förlagsspecialist och tvåspråkig lärare. Det finns också examen på avancerad nivå du kan söka efter att ha avslutat denna examen.

Du kan studera latinamerikansk kultur och historia nästan överallt i världen. Bestäm i förväg om du vill ha en skola i närheten eller långt bort, och använd sedan informationen för att begränsa din sökning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

BA (Hons) i spanska och latinamerikanska studier

University of Stirling
Campusstudier Heltid 36 - 48 månader September 2019 Storbritannien Stirling

Kursen erbjuder spanska till alla - från kompletta nybörjare till avancerade högtalare - och ger dig möjlighet att läsa, skriva och tala språket till en avancerad nivå som passar efter dagens arbetsmarknad. [+]

Översikt

Över 400 miljoner människor runt om i världen pratar spanska - det är därför som man lär sig språket för dig själv, gör dig till en stark tillgång för arbetsgivare i en tid av globala möjligheter.

Kursen erbjuder spanska till alla - från kompletta nybörjare till avancerade högtalare - och ger dig möjlighet att läsa, skriva och tala språket till en avancerad nivå som passar efter dagens arbetsmarknad. Du får också chansen att skaffa en kritisk medvetenhet om Spaniens och Latinamerikas samhällen och kulturer, samt överförbara färdigheter som kan tillämpas i ett antal professionella och akademiska miljöer.

För att verkligen fördjupa dig i spanska och latinamerikanska kulturen, spenderar du en längre period som studerar utomlands i Spanien, Mexiko, Chile eller Argentina. Denna möjlighet att förfina dina språkkunskaper kommer att stärkas av den forskarledda läran du kommer att njuta av i Stirling, där 97% av de spanska studenterna säger att vår kurspersonal är bra att förklara saker (NSS 2017).... [-]


BA (Hons) i spanska studier

University of Kent, School of European Culture and Languages
Campusstudier Heltid Deltid 4 - 7 år September 2019 Storbritannien Canterbury + 1 fler

Spanska är ett av de mest talade språk i världen; utanför Spanien är det det officiella språket i alla länder i Sydamerika och Sydamerika utom Brasilien, och är utbredd i många delar av Nordamerika. [+]

BA (Hons) i spanska studier

Spanska är ett av de mest talade språken i världen - utanför Spanien är det det officiella språket i alla länder i Sydamerika och Sydamerika utom Brasilien och är utbredd i många delar av Nordamerika. Spanskstudierprogrammet i Kent ger dig möjlighet att utforska språken och kulturerna i Spanien och Spanien, samtidigt som du utvecklar dina språkkunskaper. Du kan studera Hispanic Studies at Kent om du har en A-nivå eller GCSE på spanska, eller om du är nybörjare.

Programmet erbjuder några unika egenskaper . Du har möjlighet att tillbringa ett år utomlands i Spanien, Uruguay eller Peru och vi erbjuder avancerade språkmoduler med inriktning på översättning och tolkning - värdefulla färdigheter när du letar efter anställning. Ett annat halvö språk, katalanska, tas också på detta enda hedersprogram.... [-]