BA-examina i Latinamerikanska studier

Jämför kandidatprogram i humaniora i Latinamerikanska studier

En kandidatexamen i humaniora (BA) utfärdas till studenter som slutför en grundutbildning som vanligtvis varar i fyra år. Denna typ av examen kan fokuseras på vetenskap, humaniora eller en blandning av de två. 

Kontakta skolor direkt - Jämför kandidatprogram i humaniora i Latinamerikanska studier 2018

Läs Mer

BA (Hons) I Spanska Och Latinamerikanska Studier

University of Stirling
Campusstudier Heltid 36 - 48 månader September 2018 Storbritannien Stirling

Kursen erbjuder spanska till alla - från kompletta nybörjare till avancerade högtalare - och ger dig möjlighet att läsa, skriva och tala språket till en avancerad nivå som passar efter dagens arbetsmarknad. [+]

Översikt

Över 400 miljoner människor runt om i världen pratar spanska - det är därför som man lär sig språket för dig själv, gör dig till en stark tillgång för arbetsgivare i en tid av globala möjligheter.

Kursen erbjuder spanska till alla - från kompletta nybörjare till avancerade högtalare - och ger dig möjlighet att läsa, skriva och tala språket till en avancerad nivå som passar efter dagens arbetsmarknad. Du får också chansen att skaffa en kritisk medvetenhet om Spaniens och Latinamerikas samhällen och kulturer, samt överförbara färdigheter som kan tillämpas i ett antal professionella och akademiska miljöer.

För att verkligen fördjupa dig i spanska och latinamerikanska kulturen, spenderar du en längre period som studerar utomlands i Spanien, Mexiko, Chile eller Argentina. Denna möjlighet att förfina dina språkkunskaper kommer att stärkas av den forskarledda läran du kommer att njuta av i Stirling, där 97% av de spanska studenterna säger att vår kurspersonal är bra att förklara saker (NSS 2017).... [-]