$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i humaniora i Landsbygdsutveckling

En Bachelor of Arts (BA) är en examen som bedrivs som en doktorand. Program kan ta tre till fem år att slutföra, och efter examen många studenter är beredda att hitta en karriär inom sitt ämnesområde. Vad är en BA i landsbygdsutveckling? Detta är ett program för studenter som är intresserade av att forma landsbygden utrymmen och samhällen. Studier kan omfatta lära sig att diversifi… Läs mer

En Bachelor of Arts (BA) är en examen som bedrivs som en doktorand. Program kan ta tre till fem år att slutföra, och efter examen många studenter är beredda att hitta en karriär inom sitt ämnesområde.

Vad är en BA i landsbygdsutveckling? Detta är ett program för studenter som är intresserade av att forma landsbygden utrymmen och samhällen. Studier kan omfatta lära sig att diversifiera den ekonomiska verksamheten till förmån lokalbefolkningen, och förstå hur en rad olika faktorer kan påverka livskvaliteten på landsbygden. Program varierar, men eleverna kan lära sig att formulera policydokument, förbereda utvecklingsstrategier, råder landsbygdsföretagare, stödja lokal utveckling, och nätverka med lobbyister.

Studenter som examen med en examen i utvecklings förmån landsbygden genom att ha verktyg för att hjälpa utvecklingsområden i alla delar av världen.När det görs rätt, ger landsbygdsutvecklingsarbete en hög arbetstillfredsställelse, eftersom resultaten kan innebära förbättrade ekonomier för landsbygden, vilket i sin tur hjälper andra samhällen också.

Kostnaderna i samband med att tjäna en kandidatexamen kan variera beroende på var eleverna går i skolan. Skolan placering och längden på utbildningsprogrammet kan skilja sig en hel del från en plats till en annan. Det är bäst att komma i kontakt med skolorna direkt för att ta reda vad som kan förväntas ekonomiskt.

En examen i landsbygdsutvecklingen kan leda till ett antal karriärmöjligheter. Utexaminerade kan välja att vara en lantlig analytiker, som omfattar kartläggning en områdets verksamhet, bostäder och vårdmöjligheter. En konsult ställning skulle bestå av att hantera svåra utvecklingsprocesser och en examen kan välja att vara en rådgivare som leder utvecklingsprojekt.För dem som vill arbeta på att göra förändringar i landsbygdssamhällen, arbeta som beslutsfattare på lokal eller nationell nivå är en bra karriärmöjlighet.

Kom igång med din utbildning snart. Med vår online-databas, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University Centre of Rural Welfare
Perico Negro, Colombia

Betrakta människan som en gruva rik på ovärderliga pärlor. Endast utbildning kan få dig att avslöja dina skatter. "I det som utgör den första utbildningsinnovationen, på högre ... +

Betrakta människan som en gruva rik på ovärderliga pärlor. Endast utbildning kan få dig att avslöja dina skatter. "I det som utgör den första utbildningsinnovationen, på högre nivå, har universitetscentret möjlighet att omsätta sina mål i praktiken. Den grundläggande uppgiften för examen i landsbygdsutbildning är utbildningen av människor som kan svara med kvalitet och engagemang för landsbygdsbefolkningens omfattande utbildningsbehov. I detta sammanhang definieras landsbygdsutbildaren som lärare, vän, innovatör, den aktiva medlemmen i samhället och katalysatorn för många av landsbygdens processer. -
BA
Spanish (Colombia)
Campusstudier