close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i humaniora i Landsbygdsutveckling

En Bachelor of Arts (BA) är en examen som bedrivs som en doktorand. Program kan ta tre till fem år att slutföra, och efter examen många studenter är beredda att hitta en karriär inom sitt ämnesområde. Vad är en BA i landsbygdsutveckling? Detta är ett program för studenter som är intresserade av att forma landsbygden utrymmen och samhällen. Studier kan omfatta lära sig att diversifi… Läs mer

En Bachelor of Arts (BA) är en examen som bedrivs som en doktorand. Program kan ta tre till fem år att slutföra, och efter examen många studenter är beredda att hitta en karriär inom sitt ämnesområde.

Vad är en BA i landsbygdsutveckling? Detta är ett program för studenter som är intresserade av att forma landsbygden utrymmen och samhällen. Studier kan omfatta lära sig att diversifiera den ekonomiska verksamheten till förmån lokalbefolkningen, och förstå hur en rad olika faktorer kan påverka livskvaliteten på landsbygden. Program varierar, men eleverna kan lära sig att formulera policydokument, förbereda utvecklingsstrategier, råder landsbygdsföretagare, stödja lokal utveckling, och nätverka med lobbyister.

Studenter som examen med en examen i utvecklings förmån landsbygden genom att ha verktyg för att hjälpa utvecklingsområden i alla delar av världen.När det görs rätt, ger landsbygdsutvecklingsarbete en hög arbetstillfredsställelse, eftersom resultaten kan innebära förbättrade ekonomier för landsbygden, vilket i sin tur hjälper andra samhällen också.

Kostnaderna i samband med att tjäna en kandidatexamen kan variera beroende på var eleverna går i skolan. Skolan placering och längden på utbildningsprogrammet kan skilja sig en hel del från en plats till en annan. Det är bäst att komma i kontakt med skolorna direkt för att ta reda vad som kan förväntas ekonomiskt.

En examen i landsbygdsutvecklingen kan leda till ett antal karriärmöjligheter. Utexaminerade kan välja att vara en lantlig analytiker, som omfattar kartläggning en områdets verksamhet, bostäder och vårdmöjligheter. En konsult ställning skulle bestå av att hantera svåra utvecklingsprocesser och en examen kan välja att vara en rådgivare som leder utvecklingsprojekt.För dem som vill arbeta på att göra förändringar i landsbygdssamhällen, arbeta som beslutsfattare på lokal eller nationell nivå är en bra karriärmöjlighet.

Kom igång med din utbildning snart. Med vår online-databas, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Johannesburg
Johannesburg, Sydafrika

Institutionen tar ledningen över Afrika i den fjärde industriella revolutionen Tänkande, omintegrering av framtiden för alla discipliner 4IR är nästa industrialiseringsvåg som ... +

Institutionen tar ledningen över Afrika i den fjärde industriella revolutionen Tänkande, omintegrering av framtiden för alla discipliner 4IR är nästa industrialiseringsvåg som vi behöver förstå och forma för att bygga framtiden för detta land - och Afrikakontinent - så riktigt förtjänar. 4IR handlar inte bara om robotik och automatisering; Det handlar om samhällets utveckling för att stärka människor och lyfta generationer. -
BA
Heltid
Engelska
Jan 2021
30 Okt 2020
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här