Filter
Filosofie kandidatexamen
Demokratiska republiken Kongo Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära BA-programmen i Demokratiska republiken Kongo 2020

Studenter som vill fortsätta sin utbildning och förbereda sig på en karriär tar ofta en kandidatexamen i humaniora (BA). Program finns tillgängliga vid högskolor och universitet över hela världen och tar vanligtvis cirka fyra år att slutföra.

Studenter som vill lära sig om kultur specifika mat och underhållning kan njuta av att gå i skolan i Kongo DRC (Zaire), som mat och musik är två av landets 's mest populära fritidssysselsättningar. Hundratals olika etniciteter ringa till det land hem, och franska är den vanligaste av de 242 talade språk.

Börja idag De bästa kandidatprogrammen i humaniora i Demokratiska republiken Kongo 2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

L’Université Catholique Du Congo

fakulteten statsvetenskap Byggd av den nationella biskopskonferensen Kongo i juli 2009, syftar till att främja en fördjupad undervisning och noggrann forskning i statsvet ... [+]

Byggd av den nationella biskopskonferensen Kongo i juli 2009, Faculty of statsvetenskap har för avsikt att främja en fördjupad undervisning och noggrann forskning i statsvetenskap. Det har också för avsikt att bidra till advent och utvecklingspolitik som bygger på erfarenheter från folk.

Fakulteten för statsvetenskap kallas så för att träna statsvetare att uppmuntra och stödja önskemål människor mot inrättandet av god politisk styrning. Eleverna utbildas i dessa vetenskaper måste harmonisera akademiska och yrkesmässiga mognad med bildandet av moraliska och religiösa principer och introduktion till sociallära i kyrkan. Läroplanen och inkludera en lämplig etisk bildning och ge dem möjlighet att ta kurser i den katolska läran.... [-]

Demokratiska republiken Kongo Kinshasa
Februari 2020
Franska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska