BA-examina i Internationella relationer

Jämför 64 kandidatprogram i humaniora i Internationella relationer

Internationella relationer

The Bachelor of Arts är en examen som intjänas av studenter som avslutat grundutbildningen i ett visst område av de fria konsterna. I allmänhet är dessa examina kräver 3-4 års studier, men hur lång tid kommer att variera beroende på vilket land och institutionen. The Bachelor of Arts är ett utmärkt sätt för studenter att bredda yrkesmöjligheter eller för att bedriva högre utbildning efter examen.

Det finns många områden att en person som innehar en examen i internationella relationer kan bedriva, men exakt vad är en kandidatexamen i internationella relationer? Internationella relationer, även känd som internationella studier, involverar flera akademiska discipliner som förbereder studenten för en mängd olika möjligheter inom en rad olika områden.Utbildningen kommer vanligtvis möjligt för eleven att utforska och utveckla en förståelse för befintliga internationella relationer och hur dessa relationer odlas. Detta ämnesområde är tvärvetenskaplig, inklusive kurser med inriktning på akademisk och allmän ordning, ekonomi, internationell rätt, kulturstudier, statliga och icke-statliga organisationer och roller stater.

Det finns ett antal fördelar med att driva en Bachelor of Arts i internationella relationer, men många studenter citera de många världsomspännande möjligheter som finns efter examen som en viktig faktor för deras val. De frågor som tas upp inom loppet av studien varierar från program till program. Det är dock mycket troligt att eleverna kommer att stöta på en hel del information som har praktisk tillämpning i ett antal arbetsmiljöer.

Kostnaden för en Bachelor of Arts i internationella relationer skiljer sig över många länder och institutioner som erbjuder denna utbildningen. Intresserade studenter bör ta tid att forska i kostnaderna för de program som tilltalar dem.

Det finns många yrken som kan bedrivas efter examen med denna grad. Proffs med kandidatexamen Arts i internationella relationer finner sig ofta att göra med mänskliga rättigheter, globalisering, ekonomisk utveckling, kärnvapenspridning och organiserad brottslighet.

 

Vår omfattande databas innehåller många olika alternativ för parter som är intresserade av att fullfölja en Bachelor of Arts i internationella studier. Ta en stund för att söka efter program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs Mer

BA I Internationella Frågor

University of Pittsburgh at Bradford
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Amerikas förenta stater Bradford

Det internationella programmets stora program integrerar en stark grund i statsvetenskap och ekonomi med tvärvetenskapliga valfria och främmande språkstudier. [+]

Det internationella programmets stora program integrerar en stark grund i statsvetenskap och ekonomi med tvärvetenskapliga valfria och främmande språkstudier.

Studenterna är skyldiga att få interkulturell kompetens via en godkänd studie utomlands program eller internationell erfarenhet av fält. Internationella frågor Majors uppmuntras att delta i tillämpad serviceinlärning, praktik och forskningserfarenheter som är multikulturella eller internationella. Studerande som arbetar med International Affairs Major kan vara intresserade av karriär och forskarutbildning på områden som internationella affärer, internationella relationer, jämförande politik, offentlig politik, diplomati, global miljöpolitik, mänskliga rättigheter, internationell rätt och organisation, internationell verksamhet, internationell politisk ekonomi , internationell utveckling, fred och konfliktlösning, internationell service och internationell humanitär hjälp.... [-]


Internationella Relationer (ba)

Webster University Thailand Campus
Campusstudier Heltid 4 år January 2018 Thailand Bangkok Hua Hin / Cha-am + 1 fler

Internationella relationer kandidatexamen [+]

Studien av IR konfronterar de grundläggande aspekterna av människans villkor i all sin uppenbara brådska. Från de "stora världspolitiska av ett G8-mötet för genomförandet av ett bevattningssystemet i ett utvecklingsekonomi, politik, makt och konflikter kräver vår seriös uppmärksamhet.

På Webster Thailand det primära målet för IR-programmet är att ge de studerande som är intresserade av den viktiga området för internationella relationer och världspolitiken med viktig kompetens som kan överföras utanför lärmiljön som tillhandahålls av universitetet.

Arbetsmöjligheter

En examen i internationella relationer ger studenten en kant i en värld arbetsmarknaden som kräver flexibilitet, anpassningsförmåga och kritiskt tänkande. Websters internationella relationer program erbjuder ett varierat läroplan som kombinerar tradition och innovation. Avdelningen är lojala mot begreppet en traditionell liberal arts utbildning och samtidigt anser att en elevs akademiska programmet bör vara förberedelse för en produktiv yrkeskarriär. En examen i internationella relationer är idealisk för yrken inom handel, journalistik, näringsliv, utbildning, offentliga angelägenheter, diplomati, eller Law School och annan forskarutbildning.... [-]


Ba Högsta Betyg I Internationella Relationer Och Utveckling

University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Storbritannien London

Kursen ger en teoretisk ram för att förstå den internationella fördelningen av makt på global, regional och nationell nivå, och vi strävar efter att entusiasmera och inspirera dig genom att bygga nära koppling till statliga organ och politik världen. [+]

Utvecklingsstudier fokuserar på den internationella utvecklingen och utmaningarna i samband med den politiska och ekonomiska förändringar i det internationella systemet. Kursen behandlar förhållandet mellan den globala nord och syd, undersöker hur kolonialism och kapitalismen har format vår samtid. Du kommer att undersöka global fattigdom och ojämlikhet och globaliseringens inverkan på olika delar av världen, inklusive Afrika, Asien, Mellanöstern, Kina, Indien, Centralasien och Latinamerika.

Kursen ger en teoretisk ram för att förstå den internationella fördelningen av makt på global, regional och nationell nivå, och vi strävar efter att entusiasmera och inspirera dig genom att bygga nära koppling till statliga organ och politik världen. En examen i utvecklingsstudier och internationella relationer kommer att förbereda dig för yrkeslivet inom en rad sektorer, inklusive offentlig förvaltning, media, allmän ordning, icke-statliga organisationer, undervisning och forskning.... [-]


Kandidatexamen För Konst I Politik Och Internationella Relationer

Messiah College
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Amerikas förenta stater Mechanicsburg

Ringer alla oberoende tänkare som har ett intresse för det offentliga livet och en oro för social rättvisa. [+]

Politik och internationella relationer på Messias College

Ringer alla oberoende tänkare som har ett intresse för det offentliga livet och en oro för social rättvisa.

Som en politik och internationella förbindelser som är viktiga på Messiah College, en högst rankad Pennsylvania Christian College, kommer du att fördjupa dig bland studenter och lärare som är energiserade av några av de samma saker som driver dig: politiska kampanjer, val, diplomati, internationella angelägenheter folkhälsa, invandring, miljö och rasrelationer.

Politiken och internationella relationerna stora erbjuder ett starkt akademiskt program som kommer att göra dig konkurrenskraftig på jobbet eller på grundskolan. Medan du kanske brukar tänka på statsvetenskap som förberedelse för en karriär i det offentliga ämbetet ser vi det som disciplin som förbereder dig grundligt för att komma in på en mängd olika områden, inklusive regering, företag, utbildning, kommunikation, lag och många andra.... [-]


Bachelor Of Arts I Internationella Relationer

EU Business School
Campusstudier Heltid 3 år January 2018 Spanien Barcelona Schweiz Montreux Genève Tyskland Munich + 5 fler

Denna stora anses utmärkt utbildning för karriärer inom den offentliga och diplomattjänsten, samt internationella organisationer, icke-statliga organisationer och advokatbyråer, bland andra. [+]

Detta program kombinerar de globala utsikterna utvecklas i en internationella relationer grad vid sidan av de praktiska färdigheter som förvärvats i en civilekonomexamen. Affärs arbetsplatsen blir allt mer globaliserad och översvämmas med en ständig tillströmning av information, denna stora ger gedigen kunskap om aktuella frågor som krävs för att analysera och effektivt dela kunskap med andra. Denna stora anses utmärkt utbildning för karriärer inom den offentliga och diplomattjänsten, samt internationella organisationer, icke-statliga organisationer och advokatbyråer, bland andra.

Varaktighet: Sex terminer / tre år (Summer Fast Track som tillval)

Platser: Barcelona, ​​Geneva, Montreux... [-]


Internationella Studier

International Accelerator
Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Boston

Kombinera språkkunskaper med kulturella, politiska, miljömässiga och ekonomiska expertis för att förbereda för arbete i regeringen, den akademiska världen, internationella affärer, och andra högt rekryterade områden över hela världen. [+]

internationella studier

Förstå det globala samhället

Kombinera språkkunskaper med kulturella, politiska, miljömässiga och ekonomiska expertis för att förbereda för arbete i regeringen, den akademiska världen, internationella affärer, och andra högt rekryterade områden över hela världen.

Kunskap om hur företag, politik och vetenskap är sammanvävda över politiska och kulturella gränser är en marknadsmässig och alltmer eftertraktad kompetens inom många områden, både hemma och utomlands. Vår BA i International Studies hjälper dig att få de verktyg som behövs för att förstå och analysera de problem som möter vår komplexa värld.

Gör världen klassrummet genom internationella utflykter eller praktik, eller tillbringa en sommar, termin eller ett läsår i en fakultet-ledda studier utomlands program. Vi tar också världens till dig, med på campus föreläsningar från ambassadörer från hela världen och resor till FN.... [-]


BA I Internationella Relationer Och Europeiska Studier

University of Nicosia
Campusstudier Heltid Deltid 4 år September 2018 Cypern Nicosia + 1 fler

Detta program är avsett att vara ett akademiskt program, inriktat på att utveckla elevernas intellektuella färdigheter för att de ska kunna ingå i ett brett utbud av karriär och göra det möjligt för dem att fortsätta sin utbildning på nästa nivå. [+]

Varaktighet (år): 4 Utbildningsbevis: internationella relationer och europeiska studier (BA, 4 år) Kvalifikationsnivå: 1. Cycle (kandidatexamen) Undervisningsspråk: engelska För examination: Heltid och deltid är både möjligt. Minimi högskolepoäng: 240 Profil för programmet

Detta program är avsett att vara ett akademiskt program, inriktat på att utveckla elevernas intellektuella färdigheter för att de ska kunna ingå i ett brett utbud av karriär och göra det möjligt för dem att fortsätta sin utbildning på nästa nivå.

Syften

BA-programmet i internationella relationer och europeiska studier syftar till att ge bred och omfattande kunskap om den politiska, sociala, ekonomiska och juridiska miljön som villkorar och påverkar praktiken av internationella och europeiska relationer.... [-]


Ba (hons) Internationella Relationer

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Storbritannien Nottingham

Denna innovativa kurs ger dig möjlighet att utforska internationella frågor och händelser, inklusive relationer mellan stater, folk, sociala rörelser och kulturella och religiösa samfund. [+]

BA (Hons) internationella förbindelser

Denna innovativa internationella relationer examen kan du utforska internationella problem och händelser, inklusive relationer mellan stater, folk, sociala rörelser och kulturella och religiösa samhällen. Du lär dig om de ämnen och processer som för närvarande är att forma vår värld och få en känsla av hur man fattar informerade val som påverkar lokala, nationella och globala nivåer.

Om du har ett stort intresse för globala frågor och den föränderliga värld vi lever, är detta internationella relationer naturligtvis perfekt för dig.

Varför välja den här kursen? Du kan ha möjlighet att få erfarenhet med praktik, och du kan ha möjlighet att studera utomlands för en termin i andra år som en del av Erasmus + valutasystemet. Undervisningen informeras av regionalt inriktade forskningskapacitet i Asien, Mellanöstern, Nordafrika, den indiska subkontinenten och Europa. Denna forskning matar direkt till kursen, vilket innebär att du kommer att lära sig om de senaste numren från världsberömda experter. Den här kursen hjälper dig att utveckla en större medvetenhet om komplexiteten och samhörighet av de processer som formar vår värld. Studera internationella relationer öppnar karriär inom ett brett spektrum av områden inom den offentliga och privata sektorn, med våra akademiker pågår i brittiska myndigheter, internationella biståndsorgan och ett brett utbud av icke-statliga organisationer. Politik (inklusive internationella relationer) vid Nottingham Trent University rankas 4: a av 77 för antalet slutstudenter som är nöjda med feedback och bedömning av lärare på deras kurs (The Guardian University League tabellen 2016). Vad du studerar ... [-]

Ba I Internationella Relationer

The State University of New York at Geneseo
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Geneseo

Programmet, som samordnas av Statsvetenskapliga institutionen, är tvärvetenskapligt; du kommer att ta kurser från en rad olika akademiska områden som antropologi, ekonomi, främmande språk, geografi, historia, förvaltning och sociologi. [+]

I denna snabbt föränderliga värld är det inte tillräckligt att bara veta vad som händer i ens egen stad, stat eller land. Istället är allt viktigare för bildad person och medborgar förstå internationella frågor och främmande kulturer. För att mer effektivt möta de dramatiska förändringar och utmaningar som förekommer runt om i världen, erbjuder Geneseo inriktning på internationella relationer.

Programmet, som samordnas av Statsvetenskapliga institutionen, är tvärvetenskapligt; du kommer att ta kurser från en rad olika akademiska områden som antropologi, ekonomi, främmande språk, geografi, historia, förvaltning och sociologi.

Programmet

Alla elever måste ta ett antal grundläggande obligatoriska kurser som introducerar studenterna till internationella och jämförande politik, ekonomi, USA: s utrikespolitiska, utvecklingsländerna och den kulturella ramen för internationella förbindelser. Valämnen väljs utifrån den studerandes föredragna specialisering från följande spår: - The Global Political Economy fokuserar på globaliseringsprocesser, internationell ekonomi, jämförande ekonomiska system, ekonomisk utveckling och internationell verksamhet. - The Krig och Fred Studier koncentrerar sig på att förstå orsakerna till krig, konflikt och oordning samt främja fred och konfliktlösning. - The Europeiska systemet spår fokuserar på problem och utveckling i Europa, särskilt integration och postkommunistisk övergång. - The Utvecklingsländerna koll omfattar studier av olika regioner, inklusive Central-och Sydamerika, Mellanöstern, Afrika och Asien, som alla genomgår processer av politisk och ekonomisk utveckling. ... [-]


Kandidatprogram

International Business School the Hague
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Nederländerna Haag

[+]

.

hospitality management [-]

Bachelor of Arts in International Relations

Franklin University Switzerland
Campusstudier Heltid 4 år August 2018 Schweiz Sorengo

Många kandidater har också valt att genomföra forskarutbildning i relaterade områden. [+]

[-]

BA Internationella Relationer: Betoning I Migrations & Flyktingstudier

Webster University in Geneva
Campusstudier Heltid 3 - 4 år February 2018 Schweiz Genève

Huvud examen inom internationella relationer Avdelningen BA i internationella relationer. Eleverna kan välja att fullfölja en examen med antingen en betoning i internationell ekonomi eller Mi-gration och flyktingstudier, vilket gör det möjligt för dem att få kunskap och behärskning av en av två im-tig delområden i internationella relationer. Tyngdpunkten ger också eleverna ta tillräckligt kredit timmar i ... [+]

BA internationella relationer: Tyngdpunkten i Migration & Flykting Studies

Huvud examen inom internationella relationer Avdelningen BA i internationella relationer. Eleverna kan välja att fullfölja en examen med antingen en betoning i internationell ekonomi eller Mi-gration och flyktingstudier, vilket gör det möjligt för dem att få kunskap och behärskning av en av två im-tig delområden i internationella relationer. Tyngdpunkten ger också eleverna ta tillräckligt kredit timmar i deras stora för att uppfylla kraven i Bologna System inletts i Europa sedan 1999.

Webster Genève är en idealisk plats att studera internationella relationer. Staden Genève är hem för över 270 internationella organisationer, den största koncentrationen i världen. Dessutom är många av de lärare mem-ledamöter har arbetat eller arbetar för närvarande i internationella organisationer, icke-statliga organisationer och diplomatiska beskickningar. Därför eleverna inte bara utsatt för teorier om internationella frågor, utan även dess realiteter och praktiska. Utbildningen förstärks ytterligare genom att gästföreläsare från olika interna-tionella organ och studiebesök till utsedda organ. Det faktum att Webster Genève har lärare och studenter från över 90 olika länder berikar campus livet och studiet av internationella frågor på platsen.... [-]


Ba Internationella Relationer

Marbella International University Centre
Campusstudier Heltid 4 år October 2018 Spanien Málaga

Få en djup förståelse av viktiga ämnen och frågor i den samtida internationella systemet, om sambanden mellan lokala, nationella och internationella strukturer samt av mekanismerna för globalt styre. [+]

Få en djup förståelse av viktiga ämnen och frågor i den samtida internationella systemet, om sambanden mellan lokala, nationella och internationella strukturer samt av mekanismerna för globalt styre.

Internationella relationer är ett fält av politisk vetenskap som studerar relationer mellan länder, roller suveräna stater, mellanstatliga organisationer, internationella icke-statliga organisationer, icke-statliga organisationer och multinationella företag.

Omfattningen av internationella relationer begriper globaliseringen, diplomatiska förbindelser, statlig suveränitet, internationell säkerhet, ekologisk hållbarhet, spridning av kärnvapen, nationalism, ekonomisk utveckling, global ekonomi, liksom terrorism och organiserad brottslighet, mänsklig säkerhet, utländsk interventionism och mänskliga rättigheter.... [-]


BA I Internationella Relationer

Anglo-American University
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Tjeckien Prag

Denna Bachelor of Arts program möjliggör för studerande att till fullo uppleva den kulturella dynamiken i Centraleuropa. Eleverna kan räkna med att få en gedigen bakgrund inom internationella relationer och politisk teori, historia, filosofi, nationalism eller säkerhet. [+]

BA i internationella relationer

Denna Bachelor of Arts program möjliggör för studerande att till fullo uppleva den kulturella dynamiken i Centraleuropa. Eleverna kan räkna med att få en gedigen bakgrund inom internationella relationer och politisk teori, historia, filosofi, nationalism eller säkerhet.

The Bachelor of Arts i internationella relationer är en treårig grundutbildning erbjuder en modern och tvärvetenskaplig utbildning i internationella relationer. Programmet bygger på kunskap om teoretiska och filosofiska begrepp över historiska sammanhang hjälpa eleverna bättre förstå politik internationellt såväl som inom landet. Läroplanen ger en balanserad blandning av kurser på politiska och internationella relationer teori, ekonomi, filosofi och historia som ger studenterna en solid kunskapsbas för deras ytterligare specialisering i obligatoriska och valbara kurser tillägnad internationell säkerhet, utrikespolitik eller den europeiska integrationen. Läroplanen kompletteras med en rad kompetensorienterad kurser på skrivande, forskning eller klasser ökar studentens kunskaper i andra språk än engelska. ... [-]


BA I Internationella Relationer

American College of Thessaloniki
Campusstudier Heltid September 2018 Grekland Thessaloniki

ACT prestigefyllda BA IR har karriären-track utbildning i internationell diplomati, med en internationellt inriktad pre-lag alternativ för amerikanska studenter. Programmet för studier är särskilt stark i amerikanska och EU-politik, internationell rätt och organisationer, kön, globalisering, och samtida Balkan och Egeiska frågor. [+]

ACT prestigefyllda BA IR har karriären-track utbildning i internationell diplomati, med en internationellt inriktad pre-lag alternativ för amerikanska studenter. Programmet för studier är särskilt stark i amerikanska och EU-politik, internationell rätt och organisationer, kön, globalisering, och samtida Balkan och Egeiska frågor.

IR majors kan välja en av tre fyrarätters inriktningar, Diplomati, hållbarhet och International Business (i samarbete med avdelningen för Business), medan ACT huvudämnesstuderande i andra discipliner kan välja att ta en mindre i diplomati och internationella relationer.

Den Dukakis Center erbjuder möjligheter för studenter att genomföra formella och informella praktik på och utanför campus, och gör det möjligt för studenter att interagera direkt med ledande utövare i offentliga angelägenheter. Centret är värd många fritidsaktiviteter, inklusive gästföreläsningar, MUN simuleringar, studieresor, och så vidare.... [-]