BACHELORSTUDIES

Hitta BA-program i Hotell och turism på deltid i Lincoln, Storbritannien 2021

En kandidatexamen i humaniora är en populär grundexamen som ger den utbildning som krävs för många typer av yrken.  En BA förbereder också studenterna på mer avancerade studievägar, såsom en masterexamen eller doktorsexamen.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Lincoln är en stad i England med en befolkning på mindre än 100 tusen, med en tredjedel är högskolestuderande. Tidigaste ursprung Lincoln befinns vara från järnåldern, omkring 1: a århundradet f.Kr. medan de viktigaste lämningarna är från romartiden.

Be om information BA-examina i Hotell och turism på deltid i Lincoln i Storbritannien 2021

2 Resultat i Hotell och turism, Lincoln Filter

Kandidat (Hons) i International Tourism Management

University of Lincoln
BA
<
Heltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

BA (Hons) International Tourism Management-examen i Lincoln är utformad för att ge en inblick i den moderna globala turistnäringen, inklusive dess påverkan, beroendeförhålland ...

Läs mer

Kandidat i International Tourism Management

University of Lincoln
BA
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Den BA (Hons) International Tourism Management grad i Lincoln är utformad för att ge insikt i dagens globala turism industrin, inklusive dess konsekvenser, ömsesidiga beroende ...

Läs mer