7 Deltid Humanistisk kandidatexamen Program i Hotell & Restaurang i Europa for 2024

Deltid Humanistisk kandidatexamen Program i Hotell & Restaurang i Europa for 2024Filter
    • Online

    Heltid, Deltid

    36 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Du kan lära dig att hålla gästerna nöjda, uppfylla alla deras behov och anpassa dig till en mängd oväntade situationer med IU International University of Applied Sciences BA Hospitality Management. Under dina studier får du de färdigheter och kunskaper som krävs för att lyckas i besöksnäringen. Du kommer att få grepp om affärs- och gästfrihetsgrunderna med hjälp av fallstudier samt kvalitetskontroll.

    • Online

    Heltid, Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Ordna wow-ögonblick, sätt ett leende på gästernas läppar och bemästra oväntade situationer – dessa och andra spännande uppgifter väntar dig i besöksnäringen. Din kandidatexamen i hotellledning ger dig den kunskap du behöver för att utmärka dig inom besöksnäringen. Du kommer att lära dig affärs- och hotellspecifika grunder, utvärdera praktiska fallstudier och studera metoder för kvalitetskontroll. Efter att ha lärt dig grunderna väljer du dina valfria ämnen från ämnen som gastronomi och catering, turismledning och event management. Ansök nu och ta din karriär till nästa nivå!

    • Online

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Har du en passion för affärer, resor och turism? De färdigheter och branschinsikter du får på BA (Hons) Business (turism) (Top up) kan vara ditt första steg mot din drömkarriär. Denna affärs- och turismexamen förbereder dig för att bli en effektiv chef inom turistsektorn och levererar en rad överförbara affärskunskaper. Detta program utrustar dig med strategisk och kulturell kunskap för att grunda dig för din framtida karriär.

    • Leeds, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Vår filosofi är att inspirera framtida gästfrihetsledare att förändra praxis, tänka kritiskt och ha förtroendet att genomföra dina idéer. Vi hjälper dig att vara innovativ och framåtblickande, att hantera komplexa företag effektivt och att utveckla dessa företag genom att tänka strategiskt.

    • Zürich, Schweiz
    • Antwerp, Belgien
    • + 7 more

    Heltid, Deltid

    3 år

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Efter framgångsrikt slutförande av studieprogrammet får studenterna en internationell privat Bachelor of Arts in Hospitality Management-examen som tilldelas av skolans huvudkontor i Zürich, Schweiz, baserat på rekommendation från fakulteten på de lokala campus där poäng erhållits.

    • Online

    Heltid, Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Upptäck konsten att säkerställa gästtillfredsställelse, uppfylla olika behov och anpassa sig till en mängd oväntade situationer med BA Hospitality Management-programmet vid IU International University of Applied Sciences. Under dina studier skaffa dig de grundläggande färdigheter och kunskaper som krävs för att lyckas i den dynamiska besöksnäringen.

    • Online

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Har du en passion för affärer, resor och turism? Att utveckla färdigheter på professionell nivå tillsammans med en förståelse för dynamiken i turismbranschen kan ta dig dit du vill vara. Den här kursen förbereder dig för att bli en effektiv chef inom turistsektorn – men ger också en rad överförbara affärskunskaper. Hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställningsbarhet, praktiska färdigheter och karriärframgång. Detta program har utvecklats med särskilt fokus på utveckling av turismfärdigheter och kunskaper för att hjälpa dig att inspirera och hantera förändringar inom din organisation.