Jämför kandidatprogram i humaniora i Hållbarhetsstudier

De som vill få en grundexamen kan vara intresserad av en Bachelor of Arts (BA) program, som vanligtvis tar cirka fyra år att slutföra. En BA är studiet av konst, som omfattar ämnen som musik, dans, engelska, kommunikation och mycket mer. Med en BA, studenter är beredda att hitta ett yrke med anknytning till något av dessa områden. Vad är en BA i Sus… Läs mer

De som vill få en grundexamen kan vara intresserad av en Bachelor of Arts (BA) program, som vanligtvis tar cirka fyra år att slutföra. En BA är studiet av konst, som omfattar ämnen som musik, dans, engelska, kommunikation och mycket mer. Med en BA, studenter är beredda att hitta ett yrke med anknytning till något av dessa områden.

Vad är en BA i Sustainability? Detta program lär eleverna hur man förbereder jorden för nuvarande och kommande generationer genom att göra det hållbart. Eleverna lär sig om de utmaningar som samhället och miljön och hur man kan övervinna dem. De som väljer att bedriva en BA i hållbarhets kan också studera ämnen som jämställdhet, klimatförändringar och rättvisa. Studenter kan få möjlighet att välja sina studieområden inom de stora.

Skaffa en kandidatexamen inom hållbarhet kan vara mycket fördelaktigt.Inte bara kommer eleverna att vara beredd att hitta en karriär i näringslivet, men de kan också ha de kunskaper och färdigheter för att påverka livet för framtida generationer.

Kostnaden för att gå till skolan för en BA i Sustainability varierar kraftigt. Dessa kostnader beror oftast på institutionen och det land där du studerar. Kontakta antagningsenheten på din skola val för mer information.

Med en examen i hållbar utveckling, finns det en mängd olika yrken att välja mellan. Studenter kan få ett jobb inom branscher som utbildning, statsvetenskap, teknik eller administration. Som en professionell, kommer du att få möjlighet att gynna samhället genom att utföra uppgifter som att bevara resurser, utbilda intressenter, främja miljöskydd och skapar ny teknik.

Om du letar efter en flexibel och unik erfarenhet av lärande, bör du överväga att ta online-kurser i hållbarhet.Genom att göra så, kan du flytta i din egen takt och studera från nästan var som helst i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Franklin University Switzerland
Sorengo, Schweiz

Social Social Justice and Sustainability (SJS) bygger på Franklins åtagande att främja en rättvisare och hållbarare värld. En självutformad major, syftar till att låta elevern ... +

Social Social Justice and Sustainability (SJS) bygger på Franklins åtagande att främja en rättvisare och hållbarare värld. En självutformad major, syftar till att låta eleverna utforska viktiga ämnen, teorier, färdigheter och tillämpningar i korsningarna mellan social rättvisa och hållbarhet. -
BA
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här