$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i humaniora i Företagsledning

En kandidatexamen är ett bra alternativ för personer som vill få den högre utbildningen i en liberal arts fält. Under årens lopp har behovet av högre utbildning ökat och har orsakat en förskjutning på arbetsmarknaden. För dem som vill lyckas, är en kandidatexamen definitivt värt att överväga. En del kanske frågar: "Vad är en BA i Management Science?" I ett nötskal, det är en e… Läs mer

En kandidatexamen är ett bra alternativ för personer som vill få den högre utbildningen i en liberal arts fält. Under årens lopp har behovet av högre utbildning ökat och har orsakat en förskjutning på arbetsmarknaden. För dem som vill lyckas, är en kandidatexamen definitivt värt att överväga.

En del kanske frågar: "Vad är en BA i Management Science?" I ett nötskal, det är en examen som förbereder individer att göra optimala affärsbeslut. Eleverna lär sig om olika forskningskompetens och effektiva beslutsprocesser. Beroende på programmet, kan de också välja en specifik disciplin för att effektivisera sina studier. Efter avslutad examen, studenter har möjlighet att utnyttja sina utvecklade analytiska färdigheter för att göra utbildade beslut att sporra på den fortsatta utvecklingen av olika företag.

Besluts förmågor och tillskriva kompetens som finslipat genom denna grad bidra till att göra akademiker väl avrundad arbetstagare.Detta orsakar dem att vara kunna att uppfylla ett antal av olika tullar, i synnerhet sådana som kräver starka problemlösningsförmåga. Detta kan göra sådana individer starka tillgångar till ett företag.

Det finns ingen en uppsättning kostnaden för att erhålla en bachelor 's i management vetenskap. Olika faktorer påverkar kostnaden på olika sätt. Det finns vissa aspekter som spelar stora roller i priset, inklusive om du studerar online eller i person, den genomsnittliga kostnaden för den institution du väljer och där skolan är belägen.

Med denna grad kan du räkna med att ha ett brett utbud av karriärmöjligheter. Individer fullfölja vanligtvis någon form av chefsställning. Som en examen, kan du förvänta dig att mata in in i låg-nivå eller chefer på mellannivå. Att se som ledningen är en nyckelkomponent av någon funktionell verksamhet, de fältalternativ är nästan oändliga, inklusive tillverkning, statliga byråer, gästfrihet, teknik, utbildning och mer.

Om du har en talang för förvaltning och är angelägna med matematiska begrepp, är en BA i Management Science värt att överväga. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Lone Star College
Cypress, Amerikas förenta stater

Bachelor of Applied Science in Energy, Manufacturing and Trades Management (BAS-EMTM) är utformad för Associate of Applied Science examensinnehavare som vill främja sina yrkes ... +

Bachelor of Applied Science in Energy, Manufacturing and Trades Management (BAS-EMTM) är utformad för Associate of Applied Science examensinnehavare som vill främja sina yrkeskvalifikationer. -
BA
Engelska
Campusstudier