$close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i humaniora i Entreprenörskap 2023 i norra Carolina i USA

En kandidatexamen i humaniora är en populär grundexamen som ger den utbildning som krävs för många typer av yrken.  En BA förbereder också studenterna på mer avancerade studievägar, såsom en masterexamen eller doktorsexamen.I ett program för företagande kan studenterna lära sig vad som krävs för att utveckla och driva ett företag. Vanliga misstag samt framgångsrika metoder di… Läs mer

En kandidatexamen i humaniora är en populär grundexamen som ger den utbildning som krävs för många typer av yrken.  En BA förbereder också studenterna på mer avancerade studievägar, såsom en masterexamen eller doktorsexamen.

I ett program för företagande kan studenterna lära sig vad som krävs för att utveckla och driva ett företag. Vanliga misstag samt framgångsrika metoder diskuteras i detalj och kurser omfattar innovation, teambuilding och ledarskap.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Salem College
Winston-Salem, Amerikas förenta stater

Företagsekonomin erbjuder dig en speciell kombination av förprofessionell förberedelse och en fast grund i den liberala konsten.

Företagsekonomin erbjuder dig en speciell kombination av förprofessionell förberedelse och en fast grund i den liberala konsten. -
BA
Engelska
Campusstudier