close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i humaniora i Engelska 2021 i cambridge i Storbritannien

En BA (Bachelor of Arts, kandidatexamen i humaniora) är en grundexamen som förbereder studenterna för en karriär inom sitt ämnesområde. Beroende på skolan och programmet kan en BA vanligen tas på tre till fem år.UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lära… Läs mer

En BA (Bachelor of Arts, kandidatexamen i humaniora) är en grundexamen som förbereder studenterna för en karriär inom sitt ämnesområde. Beroende på skolan och programmet kan en BA vanligen tas på tre till fem år.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Cambridge, universitetsstad med omkring 130 tusen studenter, är stolt över att vara hem för University of Cambridge, grundades i början av 13-talet och ständigt rankad som en av topp fem universitet i världen. Det finns även Anglia Ruskin University.

Be om information Kandidatprogram i humaniora i Engelska i cambridge i Storbritannien 2021

Läs mindre
Läs mer om att studera i Storbritannien
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
University Centre West Anglia
cambridge, Storbritannien

n det första året kommer du att studera inledande moduler, såsom Introduktion till engelsk litteratur och The Sociological Imagination.

n det första året kommer du att studera inledande moduler, såsom Introduktion till engelsk litteratur och The Sociological Imagination. -
BA
Heltid
3 år
Campusstudier
 
University Centre West Anglia
cambridge, Storbritannien

Under det första året kommer du att studera inledande moduler, såsom Introduktion till engelsk litteratur och västra Civilisation.

Under det första året kommer du att studera inledande moduler, såsom Introduktion till engelsk litteratur och västra Civilisation. -
BA
Heltid
3 år
Campusstudier