Keystone logo

10 Humanistisk kandidatexamen Program i Ekonomistyrning 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Ekonomistyrning
Studiefält
  • Studier i ekonomi (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

    Humanistisk kandidatexamen Program i Ekonomistyrning

    Examen från Bachelor of Arts (BA) är en betydande prestation. Den nödvändiga kurser denna examen krävs kan bidra till att bredda din syn på livet och kan vara en viktig referens för att hitta ett jobb du älskar.

    Vad är en BA i Financial Management? En kandidatexamen 's i den ekonomiska förvaltningen är en högt specialiserad examen. Det är inriktad mot studenter som vill avancera inom sektorn för finansiella tjänster eller få ledningsnivå positioner som fokuserar på ekonomiska frågor. Att vara mycket kunnig i den senaste datatekniken och system är en integrerad del av ett program ekonomisk förvaltning, och läroplanen speglar detta krav. Övriga klasser studenter bör förvänta sig att ta är internationella finans och affärsstrategi. Det är inte ovanligt att studenter att ta klasser i främmande språk också.

    Det finns ett antal fördelar med att få denna grad.Om inte annat, kan det hjälpa din tekniska, problemlösning och kritiskt tänkande, som är viktiga för nästan alla jobb i denna dag och ålder.

    Det ett antal optionsprogram för studenter som är intresserade av att få ekonomisk förvaltning grader. Innan du ansöker bör kandidater bekräftar anmälningsavgifter och studiekostnader med skol antagning officerare.

    Det finns ett behov i praktiskt taget alla branscher för personer med ekonomiska förvaltning grader. Privata positioner sektorn kan hittas inom finansorganisationer storföretag och bland annat controller och Chief Financial Officer (CFO). Banker och hedgefonder använder också personer med examen i ekonomisk förvaltning. Offentliga jobb sektorn bland annat att arbeta vid en statlig myndighet, Världsbanken eller Internationella valutafonden.

    Det finns många fina institutioner som har program för ekonomisk förvaltning grad.Grundligt forskar presumtiva skolor kommer att hjälpa dig att begränsa en lista över lämpliga alternativ. Med vår omfattande databas kan hjälpa dig med sökprocessen. Online klasser kan vara det bästa valet för studenter med mindre flexibla scheman. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.