Filter
Filosofie kandidatexamen
Colombia Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se de mest populära BA-programmen i Colombia 2020

En kandidatexamen i humaniora (BA) utfärdas till studenter som slutför en grundutbildning som vanligtvis varar i fyra år. Denna typ av examen kan fokuseras på vetenskap, humaniora eller en blandning av de två. 

Colombia, officiellt Republiken Colombia, är en enhetsstat konstitutionell republik som består av trettiotvå avdelningar.

Börja idag De bästa kandidatprogrammen i humaniora i Colombia 2020

Läs mer Läs mindre
BA
Andra programmöjligheter {i land}

sökresultat funna

Anderson University South Carolina

Den kristna Studies examen ger fast preparat för vuxna studenter som söker karriär inom kyrkan eller parachurch departement. ... [+]

Bachelor of Christian Studies

The Bachelor of Christian Studies (BCS) examen vid Anderson Universitetet är avsedd för personer som för närvarande tjänstgör i departement, för dem som vill göra karriär i heltidstjänsten, eller de som bara vill fördjupa sin förståelse av Bibeln, teologi och kristna departement.

Varför Christian Studier?

Med BCS, kan du njuta av att ta meningsfulla kurser i bibliska och teologiska studier tillsammans med praktiska departement kurser. Många kyrkoledare och andliga ledare har uttryckt en önskan om en examen som ger balans mellan praktiska departement och teologisk utbildning. AU Bachelor of Christian Studies grad är unikt utformad för att ge studenterna praktisk departement utbildning tillgänglig i de flesta teologi och departementprogram. ... [-]

Colombia Ibagué
September 2020
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska