close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i humaniora i Bioteknik i Österrike 2020

Att ta en kandidatexamen i humaniora (BA) är en akademisk prestation som är möjlig efter att man slutfört en rad kurser under tre eller fyra år. De ämnen som man studerar för att ta denna examen varierar kraftigt bland humaniora och vetenskap.Bioteknik är ett utmanande område som kombinerar vetenskap och tekniska koncept. Studenter som väljer denna utbildningsväg kommer sannolikt att f… Läs mer

Att ta en kandidatexamen i humaniora (BA) är en akademisk prestation som är möjlig efter att man slutfört en rad kurser under tre eller fyra år. De ämnen som man studerar för att ta denna examen varierar kraftigt bland humaniora och vetenskap.

Bioteknik är ett utmanande område som kombinerar vetenskap och tekniska koncept. Studenter som väljer denna utbildningsväg kommer sannolikt att få kunskap inom mikrobiologi, kemi, genetik, cellbiologi, bioetik, kloning, bioinstrumentering, bioinformatik, genomik och biometri.

Österrike, officiellt Republiken Österrike är en federal republik och en stat av uppskattningsvis 8.470.000 människor i Centraleuropa.

De mest populära BA-programmen i Bioteknik i Österrike 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau, Österrike

Medicinsk och farmaceutisk bioteknik bachelorprogram förbereder dig för ett av de snabbast växande forskningsområdena i världen.

Medicinsk och farmaceutisk bioteknik bachelorprogram förbereder dig för ett av de snabbast växande forskningsområdena i världen. -
BA
Heltid
6 terminer
Engelska
01 Sep 2020
Campusstudier

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här