close

Filter

Visa resultat

Se de 2 mest populära BA-programmen i Bangladesh 2021

En kandidatexamen i humaniora (BA) är en examen som utfärdas till studenter som genomfört ett tre eller fyra år långt studieprogram vid ett universitet eller högskola. På ett kandidatprogram fokuserar man som oftast på ett specifikt ämne.Bangladesh har en reglerande myndighet som kallas universitetets Grants kommissionen i Bangladesh som övervakar 34 statliga universitet och 60 privata u… Läs mer

En kandidatexamen i humaniora (BA) är en examen som utfärdas till studenter som genomfört ett tre eller fyra år långt studieprogram vid ett universitet eller högskola. På ett kandidatprogram fokuserar man som oftast på ett specifikt ämne.

Bangladesh har en reglerande myndighet som kallas universitetets Grants kommissionen i Bangladesh som övervakar 34 statliga universitet och 60 privata universitet. Det 's främsta mål är att se till att utbildningsinstitutioner tillhandahåller utbildningens kvalitet. De ser också till att studenten kultur respekteras i alla högre utbildningsanstalter.

Börja idag De bästa kandidatprogrammen i humaniora i Bangladesh 2021

Läs mindre
Läs mer om att studera i Bangladesh
format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Larnaca College
Dhaka, Bangladesh +2 Mer

Larnaca College School of Business utbildar personer i företagsekonomi och Business Management på universitetsnivå.

Larnaca College School of Business utbildar personer i företagsekonomi och Business Management på universitetsnivå. -
BA
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 
Larnaca College
Dhaka, Bangladesh +2 Mer

Det är en spännande möjlighet att kombinera dina studier i Hospitality Management med en studie och karriär fokus på Hotel Management.

Det är en spännande möjlighet att kombinera dina studier i Hospitality Management med en studie och karriär fokus på Hotel Management. -
BA
Heltid
Engelska
Sep 2021
Campusstudier