$close

Filter

Visa resultat

Jämför kandidatprogram i humaniora i Allmän förvaltning

En Bachelor of Arts (BA) är en högskoleexamen för studenter. Denna tre- till femårs utbildningsprogrammet består i allmänhet av olika typer av klasser, inklusive allmän utbildning, valfria och specifika huvudklasser. En kombination av dessa klasser är avsedd att producera väl avrundad studenter som kan komma in i arbetskraften eller fortsätta sin utbildning. Vad är en BA i General Man… Läs mer

En Bachelor of Arts (BA) är en högskoleexamen för studenter. Denna tre- till femårs utbildningsprogrammet består i allmänhet av olika typer av klasser, inklusive allmän utbildning, valfria och specifika huvudklasser. En kombination av dessa klasser är avsedd att producera väl avrundad studenter som kan komma in i arbetskraften eller fortsätta sin utbildning.

Vad är en BA i General Management? Denna typ av program ger studenterna en utbildning av de inblandade med att hantera många olika typer av organisationer och företag processer. Genom olika typer av klasser, eleverna att utveckla viktiga färdigheter och utforska användbara begrepp som är nödvändiga för framgångsrikt ledarskap och beslutsfattande. Teman är ofta redovisning, personalplanering, projektledning, reklam, ekonomi, riskhantering, marknadsföring, logistik och personalhantering. Vissa program kan erbjuda valbara i specifika områden, såsom informationssystem för förvaltningen.

Tjänar en allmän förvaltning grad är fördelaktigt eftersom det ger studenterna en bred förståelse av fältet. Detta har potential att göra dem berättigade till yrken inom flera olika affärsområden.

Kostnaderna med att tjäna en BA i General Management kan variera. Denna grad kan erbjudas på många olika skolor, därför varje skolas undervisning priserna kommer sannolikt att vara unik. Under processen med att söka efter en skola och program, är det viktigt att göra kostnads ​​forskning för att veta vad som kommer att delta.

Med en allmän förvaltning grad, kan utexaminerade uppleva olika karriärmöjligheter inom många olika branscher. Några av de många möjliga titlar inkluderar reklam och marknadsföring chef, marknadschef, personalchef, försäljningschef, detaljhandel butikschef, driftschef och general manager. Programmet kan förbereda de studerande för de olika ansvarsområden som är gemensamma för en chef.

För att göra utbildning mer tillgänglig för studenter och anställda vilka i hela världen, många skolor har online grad program. För att komma igång, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Steinbeis School of Management and Innovation
berlin, Tyskland

Kandidaten i allmän förvaltning och internationalisering gör att du kan avancera företag på väg till en globalt nätverksekonomi. Du lär dig att förstå andra marknader och kult ... +

Kandidaten i allmän förvaltning och internationalisering gör att du kan avancera företag på väg till en globalt nätverksekonomi. Du lär dig att förstå andra marknader och kulturer. Du ser och använder potential för marknadsinträde och kan anpassa företagets erbjudande till dessa marknader. -
BA
Heltid
Deltid
36 - 48 månader
Tysk, Engelska
Nov 2021
Campusstudier
Internet