BACHELORSTUDIES

Jämför 3 kandidatprogram i humaniora i Allmän administration

I dagens arbetsmarknad många nybörjar positioner ofta ges till de personer med någon form av högre utbildning. Som sådan, kan en kandidatexamen vara till stor hjälp för att göra dig konkurrenskraftiga på den aktuella marknaden. Om du är intresserad av humaniora, kan en kandidatexamen vara perfekt för dig.

Vad är en BA i offentlig förvaltning? Det är ett utbildningsprogram som förbereder personer för ledande befattningar inom regerings, ideella och hälsovårds arenor. Eleverna lär sig om tillämpliga teorier och politik inom den offentliga förvaltningen, tillsammans med effektiva metoder för hantering. De finslipa även sin forskning och analys, kommunikation och kundrelationer färdigheter. Akademiker är beredda att på ett effektivt sätt utvärdera de ekonomiska marknaderna sedan bestämma och genomföra effektiva planer eller strategier för att hjälpa förväg ett företag, antingen nationellt eller internationellt.

Det här utbildningsprogrammet är tvärvetenskapligt.Som sådan, akademiker är mångsidiga arbetstagare med starka problemlösning färdigheter. Dessa egenskaper tenderar att vara ganska tilltalande för potentiella och nuvarande arbetsgivare.

Kostnaden för att erhålla en BA i offentlig förvaltning varierar. Olika aspekter såsom din avenyn studie (på campus eller online), platsen för skolan och den genomsnittliga kostnaden för närvaro, alla bidrar till kostnaden.

Individer har några olika yrkesval med denna grad. Många akademiker väljer att fortsätta befattningar inom den privata sektorn, men det finns också lediga inom den offentliga sektorn. Individer kan överväga befattningar inom olika branscher, bland annat den federala eller lokala myndigheter, internationella organisationer, juridik, politiska kampanjer och samhällstjänst grupper. De med en passion för utbildning kan också överväga utbildning eller pedagogiska möjligheter. Personer med starka matematiska färdigheter kan också njuta av positioner inom finans eller affärer.Tillsammans med att arbeta för andra organisationer finns goda möjligheter för individer att tjäna som oberoende entreprenörer eller konsulter.

Om du har en talang för den allmänna ordningen och en önskan att positivt påverka ditt samhälle, bör du överväga en BA i offentlig förvaltning. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

3 Resultat i Allmän administration Filter

Bachelor of Arts i statsvetenskap och offentlig förvaltning

American University of Afghanistan
BA
<
Heltid
Campusstudier

Institutionen erbjuder kurser som introducerar studenterna till både det intellektuella innehållet och forskning metoder för politisk undersökning.Den statsvetenskap och offen ...

Läs mer

BA i statliga och kommunala förvaltningen / regional förvaltning

International University in Moscow IUM
BA
<
Heltid
<
Deltid
<
7&nbsp;-&nbsp;8 terminer
Campusstudier

Detta unika program (initialt 5 års studier) startades 2002 och var bland första program av detta slag i Ryssland.Det initierades av Moskvas borgmästare Jurij Luzhkov och är f ...

Läs mer

Offentlig service och social rättvisa

The Manchester College
BA
<
Heltid
Campusstudier

Målet med examen är att ge de studerande med kompetens, kunskap och erfarenhet som krävs för ett brett spektrum av yrken inom offentliga organisationer.

Läs mer