Jämför kandidatprogram i humaniora i Affärsinformationssystem

Bachelor of Arts intjänas av tusentals studenter varje år. Även känd som BAs är dessa grader utformade för att ta cirka fyra år att slutföra, men tiden kan vara längre eller kortare. Som en av världens mest populära grundexamina, de erbjuds i hundratals olika ämnesområden. Vad är en BA i Business Information Systems? Detta ämne gäller rollen av modern informationsteknik i företa… Läs mer

Bachelor of Arts intjänas av tusentals studenter varje år. Även känd som BAs är dessa grader utformade för att ta cirka fyra år att slutföra, men tiden kan vara längre eller kortare. Som en av världens mest populära grundexamina, de erbjuds i hundratals olika ämnesområden.

Vad är en BA i Business Information Systems? Detta ämne gäller rollen av modern informationsteknik i företag och andra organisationer. Eleverna får lära sig om som webbdesign, datorprogrammering, systemdesign, teknik analys, cloud computing, nätverkshantering, och databasutveckling ämnen, liksom många av de grundläggande affärsprinciper som är nödvändiga för att driva ett företag. Eleverna kan också lära sig om företagsledning, teorier om informationsteknik, eller logistik.

Många olika fördelar kommer från att tjäna en kandidatexamen i Business Information Systems.Dessa inkluderar förbättrade kunskaper i programmering samt utveckling av andra viktiga förmågor, såsom ledning, problemlösning och kritiskt tänkande. De som har en kandidatexamen är bättre rustade att hitta ett jobb i den konkurrensutsatta arbetsmarknaden.

Kostnaden för att tjäna denna kandidatexamen beror på skolan och programmet väljs, eftersom varje institution har olika tuitions och avgifter. Det är viktigt för eleverna att kontakta universitetet de är intresserade av innan inskrivning så att de kan bestämma ekonomisk förenlighet.

Ett brett spektrum av yrken kan bedrivas med en BA i Business Information Systems. Eleverna kan bli programmerare, webbutvecklare, databasexperter, eller något av ett brett utbud av IT-proffs. Eleverna kan också gå in i ledningen eller närliggande områden affärs. Många studenter med affärs informationssystem grader väljer att starta egna företag som företagare, eller bli tekniska konsulter.

Om du vill tjäna en kandidatexamen i företagsekonomi informationssystem, får då igång idag. Vår databas innehåller ett brett utbud av program och skolor. Om du är i behov av ett flexibelt schema, är det en bra idé att utforska online-alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Gulf College Oman
Seeb, Oman

BSc (Hons) Business Information Systems-programmet är utformat för att utveckla din kunskap och kompetens inom analys, utveckling och tillämpning av socio-tekniska system och ... +

BSc (Hons) Business Information Systems-programmet är utformat för att utveckla din kunskap och kompetens inom analys, utveckling och tillämpning av socio-tekniska system och betydelsen av informationsteknik och datasystem i samhället. Det ger en djup förståelse för de underliggande teoretiska grunden för information, teknik och system som tillämpas på moderna affärsmiljöer. -
BA
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here