$close

Filter

Visa resultat

Se kandidatprogram i humaniora i Affärsadministration 2023 i Talladega i USA

En kandidatexamen i humaniora (BA) är en examen som utfärdas till studenter som genomfört ett tre eller fyra år långt studieprogram vid ett universitet eller högskola. På ett kandidatprogram fokuserar man som oftast på ett specifikt ämne.Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det… Läs mer

En kandidatexamen i humaniora (BA) är en examen som utfärdas till studenter som genomfört ett tre eller fyra år långt studieprogram vid ett universitet eller högskola. På ett kandidatprogram fokuserar man som oftast på ett specifikt ämne.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Talladega College
Talladega, Amerikas förenta stater

Business Administration-programmet erbjuder koncentrationer inom redovisning, finans och bank, förvaltning och marknadsföring.

Business Administration-programmet erbjuder koncentrationer inom redovisning, finans och bank, förvaltning och marknadsföring. -
BA
Heltid
Engelska
Campusstudier