BA-program (filosofie kandidatexamen)

En filosofie kandidatexamen (på engelska förkortat till BA) är en examen på grundnivå som utfärdas av universitet runt om i världen. Att ta en humanistisk kandidatexamen kan ge en rad olika fördelar, från bättre karriärutsikter till förbättrad problemlösning och förbättrad förmåga att fatta beslut.

Dessutom kan en så kallad "Bachelor of Arts" leda till vidare studier på ett masterprogram. Specialiserade ämnen inom konst, humaniora, samhällsvetenskap, och ibland företagsekonomi och juridik, räknas som humanistiska. På humanistiska kandidatprogram krävs det ofta av studenten att han eller hon genomför forskning och presenterar denna i en uppsats för att erhålla sin examen.

Mängden olika kandidatprogram kan vara överväldigande - men låt inte det stoppa dig! Börja söka genom att titta på de mest populära filosofie kandidatprogrammen som anges nedan.

Nyligen tillagda BA

Stanton University

Kandidatexamen i företagsekonomi

Januari 18, 2019
Bachelor of Arts (BA) i Business Administration (BA) -programmet är utformat för att möta de pedagogiska behoven hos arbetande vuxna i en ständigt växande global ekonomi.

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences

Kandidatexamen på engelska

Januari 18, 2019
Double Degree-programmet är en innovation från Hong Kong Baptist University. Efter fem års heltidsstudier examineras studenter med kandidatexamen med BA i engelska och litteratur samt en kandidatexamen med utbildningsbevis (BEd).

TASTE Culinary Business Academy BA (Hons) i Culinary Business Management

TASTE Culinary Business Academy BA (Hons) i Culinary Business Management

Januari 15, 2019
Bachelor of Arts (Hons) Culinary Business Management erbjuds av TASTE Culinary Business Academy i ett samarbete med Manchester Metropolitan University. Att vara framgångsrik i gastronomi kräver en hög nivå av kulinarisk skicklighet och medvetenhet om företagsinsikt från en individ. Kvalificeringen ger möjlighet att utveckla din passion för mat och kul… [+]inariska konster samtidigt som studenten känner till kraven på framgångsrika affärs- och entreprenörskaps ambitioner. [-]

Universitet i Sverige

Ändra plats