BA på spanska

Wartburg College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

BA på spanska

Wartburg College

Översikt

Spanska major

  • Studier formas av internationella erfarenheter som syftar till att öka din språkkunnighet och fördjupa dig i en annan kultur
  • Fördjupad studie av en annan kultur och bosatt utomlands under en längre tid ger dig insikt om hur andra kulturer ser världen, liksom en bättre förståelse för den amerikanska kulturen

Maj term

Delta i en May Term-upplevelse, där studenterna spenderar fyra veckor utomlands, kombinerar intensiv språkstudie med fakultetsledda utflykter till platser av historisk och kulturell betydelse.

Under majperioden besöker spanska majors och minderåriga om platser av kulturellt intresse och studerar i Heredia, Costa Rica; Franska / franska studier majors och minderåriga reser till ett språkinstitut i paris; Tyska / tyska studier majors och minderåriga besöker flera städer i Tyskland.

Studera utomlands

Som junior, tyska och spanska majors studerar utomlands för en term.

Många studenter väljer att studera vid universitetet i Grenoble i Frankrike; universiteten i Bonn eller Jena i Tyskland; och USAC, Heredia eller San Ramon, Costa Rica, eller Centrum för kult kulturstudier i Córdoba eller Buenos Aires, Argentina eller Sevilla, Spanien.

Vanliga lärandesultat

Wartburg College är ett lärande samhälle byggt på en integrerad läroplan, en mängd olika inlärningsfokuserade samkursprogram och avsiktliga möjligheter till reflektion och diskussion. Dessa resultatutlåtanden definierar förväntningarna hos en Wartburg-utbildning och ger de riktmärken mot vilka högskolan håller sig ansvarig.

  • Bred och integrerad kunskap: Studenterna kommer att visa bredden av kunskap och förmågan att göra kontakter inom en rad olika discipliner.
  • Djup och distinkt kunskap: Eleverna kommer att visa djupet av kunskap och förmåga att använda och tillämpa de särpräglade metoderna och formerna för utredning inom disciplinområdet för den akademiska huvudämnen.
  • Samarbete: Eleverna ska arbeta effektivt i samarbete med andra, vara respektfulla och civila gentemot andra.
  • Etik och förlovning: Eleverna formulerar de sätt på vilka tro och etik informerar sina beslut, handlingar och engagemang som medlemmar i samhället.
  • Kommunikation: Eleverna kommer att kommunicera effektivt och korrekt i skrift och tal.
  • Kulturell kompetens: Eleverna ska visa förmåga att på lämpligt sätt, respektera och effektivt kommunicera och arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv.
Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
  • Engelska


Senast uppdaterad July 9, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Heltid
Price
Pris
40,220 USD
Information
Deadline
Juni 30, 2019
Locations
Amerikas förenta stater - Waverly, Iowa
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Juni 30, 2019
Slutdatum Maj 31, 2023
Dates
Aug. 2019
Amerikas förenta stater - Waverly, Iowa
Sista anmälningsdag Juni 30, 2019
Slutdatum Maj 31, 2023